Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Bugün akşama kadar rekabet kurumunun sayfasını yeniler dururuz artık. Bugün açıklanacağını sanmıyorum ama nasip bellide olmaz.
-
@hll Başvuru yaptığımız sayfa dün baktığımda bozuktu. Hafta sonu da mı öyleydi bilmiyorum ama kabine toplantısı kararına göre bir duyuru yapacaklar diye düşünüyorum.
-
2018 de sınavdan 9 gün önce açıklanmış diger yıllara ulaşamadım. Muhtemelen genelde bu civarlarda açıklanıyor. Yine aynı açıklanır koronadan dolayı bir erteleme olmazsa yarın yada cuma açıklanacaktır diye düşünüyorum.
-
89 civarında a kapamış arkadaşlar
-
Genel Grubu Taban Puan : 89,19
Hukuk Grubu Taban Puan: 88,18
Bilişim Grubu Taban Puan: 87,47 -
Genel grubu 89.19
Hukuk 88.18
Bilişim87.47.Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
-
sınavda barajı esnetme gibi bir uygulama var mı acaba bilen arkadaş var mı
-
İşletme dersinin barajı var dimi arkadaşlar?
-
@theekonomist evet.
-
Sonuçlar nerde yayınlandı arkadaşlar sitesinde bulamadım
-
İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Üretim ve Pazarlama dersleri için kaynak önerisi olan bana yazabilir mi rica etsem
-
@primocarnera, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Sonuçlar nerde yayınlandı arkadaşlar sitesinde bulamadım
Sisteme giriş yapınca hak kazanıp kanamadığınız yazıyor.
-
https:/ /yokdersleri.yok.gov.tr/
istediğiniz bölüm ve derslerine ait kaynaklara buradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar. -
Arkadaşlar sınav iki oturum mu olacak saatleri belli mi geçen sene nasıl olmuştu acaba bilen var mıdır? Saat 10:00 da mı başlıyor sınav ona göre bilet falan alacağım.
-
İngilizce sınavı hakkında bilgisi olan var mı ? Daha önce sınava girmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
-
Ben de girmeye hak kazanmışım hepimize başarılar acaba sınav tarihi ertelenir mi bu vakalardan sonra onunla ilgili bilgisi tahmini olan var mı
-
@tugceozdmr 3 gün sonra sınav belgeleri yayınlanacak o zaman belli olur. Şuan ki duruma göre 24 nisanda olacak gibi görünüyor.
-
@hll teşekkür ederim hocam
-
@dark_blue iki oturum şeklinde oluyor sabah alan öğleden sonra ingilizce olmuştu bu sene nasıl olur bilemem ama ️
-
@tugceozdmr peki saat kaçta olmuştu oturumlar? 10 da mı başlamıştı?