Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar. Yazılı sınava girmeyip te sözlü mülakat listesinde olan varmış. Grup ta bir aradasımiz bizzat kendi söyledi. Acaba benzer durum var mıdır duyduğunuz
-
Arkadaşlar ekonomi kısmı için sadece 3 kişinin bu sınavı geçmiş olması çok mantıksız ben 71-72 beklememe rağmen mülakata kalamadım. Farkında olmadan yanlışlar doğruyu mu götürmüş olabilir mi? Veya başka birşey?
Sadece 3 kişinin mülakata kalacağı bir sınav kesinlikle değildi -
@bella Evet puan sıralaması.
-
@theadvocat17 arkadaslar ben puanımı goremedim nereden bakıyorsunuz puanlara gazi ölçme değerlendirmede bulamadım
-
@aka-0 Ortak alanda iptal edilen sorular var. Muhtemelen doğru yaptığınız sorular iptal edilince puanınız 70 in altına düştü.
-
@bella Yarın yayımlanır muhtemelen çünkü 21 haziranda itirazlar başlayacak.
-
Ben puanımı göremiyorum başkaları da aynı şeyi yaşıyor sanırım.
-
@bella ben de goremedim maalesef puanı. sistemde arıza var sanırım
-
Sorular neden iptal ediliyor ki herkesin doğru kabul edilmesi gerekmez mi iptal edilen sorularda
-
Mülakat tarihlerini ne zaman açıklarlar sizce?
-
@clementine belki itirazlar değerlendirildikten sonra açıklayabilirler
-
@hasbayburtlu hocam öyle bir durumda iptal edilen sorular doğru olarak kabul edilmez mi?
-
kazananlara hayırlı olsun.. Inşallah mulakatiniz da güzel geçer.
-
@aka-0 Ya da değerlendirme dışı bırakılır 100 puan kalan sorulara bölünerek her doğru sorunun değeri bulunur. Şu an bilemiyoruz. Puanlarda küsurat olmazsa iptal edilen sorular herkes için doğru kabul edilmiş demektir.
-
104 kiside 3 kisi nedir yahu. Halen aklim almiyor!! Hey gidi Gazisem hey.
-
Sistemde gözüküyor, sonuçlar küsuratlı.
-
Hatalı sorular yanlış işaretlenmiş gibi puanı düşürmüş.
-
@domaggie Dediğim gibi yapılmış her doğru sorunun değeri yaklaşık 1,03 puan.
-
@domaggie İptal edilen sorulardan benim de doğru yaptığım vardı. Doğal olarak 2 doğrum silinmiş. Kalan doğrularım 1,03 ile çarpılmış ve yaklaşık 0,2 puan eksik gelmiş puanım. Tabi benim için böyle. Soruları yanlış işaretleyen arkadaşların da puanları küsuratla artmıştır. Ama bu yöntem tercih edilmeyip doğru kabul edilseydi şayet 68 puan alan bir arkadaş için iptal edilen 2 soru doğru kabul edilseydi 70 alıp listeye girecekti. Neresinden baksanız yanlış bir yöntem.
-
İtiraz edecek var mı. Yanlış yaptıkları soruları bizim aleyhimize olacak şekilde iptal etmeleri hem de 128 kontenjanının dolmaması hiç adil değil