24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar bende adalet bakanlığında çalışan bi yakınma sordm oda yok daha hazır değil ben sana haber vericem dedi. Çok üst düzey bir tanıdığım değil orada memur ama biliyorsunuz küçük memurların daha iyi haberleri olabiliyor oda personel başkanlığında çalışan bi arkadaşına sormuş listeler hala hazır değilmiş.
Ben de bakanlıkta çalışan arkadaşa sordum demin. Hala değerlendiriliyormuş dedi.
Bunları facebooktaki gruba 2 ayrı kişi yazmış.
-
@bıkmış bunlar adli grubundaki yorumlar. İdari icin gecerli olmayabilir.
-
debbahınmünacaatı yazmış
"Arkadaşlar sonuçlar kuvvetle muhtemel bugün, küçük bir ihtimalle de en geç yarına kadar açıklanacak.Ben sonucumu öğrendim, benimki olmamış. Hepiniz sağlıcakla kalın."
Şu yazıyı okuyup okuyup yarın umut etmelimiyim onu düşünüyorum -
@gözlüklü ne zaman söylemiş bunu
-
@Harun-Resid bugun saat 14:00-15:00 civari soyledi sanirim.
-
yok mu bir haber?
-
Şaka gibi ya tabi ki hepsi değil ama diğer sitede bi güruh var ki neyin yarışındalar anlamadım sürekli birbirlerine laf yetiştiriyolar. Bu sitenin sessiz vakur duruşunun gözünü seveyim.
-
@blackeagle aynen kardeşim buraya girince bi huzur bi sessizlik .
-
@blackeagle evet kardesim katiliyorum sana
-
bugün için duyumu olan var mı arkadaşlar?
-
@hassaa debbahtan ses var mı ??
-
debbahınmünacaatı özetle duyumunun arkasında, duyum kaynağına tekrar sorup şu yanıtı almış;
Arkadaşlar adli ve idari kesinlikle birlikte açıklanacak;ayrı ayrı açıklanması gibi bir durum yok. Bugün bilgi aldığım arkadaşlarla dün bana bilgi verenler aynı kişiler.
Şerife Pamuk Hanımefendinin duyumunu da arkadaşlarla paylaştım; bana yanlış bilgi vermeyin, bi halt ettim forumda yazdım, insanlar beklenti içine girdi dedim. Listelerin inatla hazır olduğunu açıklanma tarihi ile ilgili de yeni bir gelişmeden haberdar olmadıklarını söylediler. Ben de net bilgi alıp bana dönün o zaman dedim; dün açıklanacağını yazdığımda insanlar büyük beklentiye girdi, işinden izin alıp çıkanlar olmuş sonuçtan bir an evvel haberdar olmak için dedim, vebal almış oldum dedim.
-
@blackeagle şimdi gördüm mesajınızı hocam tam yazıcaktım arkadaş sağolsun direk paylaşmış . Bekliyoz hocam yani bi kaç saate ona haber gelicekmiş tarih ile ilgili bakalım
-
Şimdi de yarın diyen biri var forumda.
bugün de bitti,hadi geçmiş olsun -
biten bir şey yok, saat 16 ile 17:30 hergün kritik saatler
-
@can.mavi avukatlar 15 50 de açıklandı, mesai bitimine az kala açıklanması zor
-
Asıl duyum sahipleri ki burada pareto üstad mesela ses etmedikçe bende hiiiç umut yok
-
@gözlüklü iyi de avukatlar öyle açıklandı diye bu da o saatlerde açıklanacak diye bir şey yok ki, gece saat 23 'te bile açıklandığı oldu mülakatların, genel olarak saat 16 ile 17.30 arası açıklanıyor
-
@can.mavi umarım dediğiniz gibi olur da bir anda açıklanır
-
@Hassaa sizde var mı yeni bir bilgi?