24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Belge ilanı daha gelmedi arkadaşlar göreve ne zaman başlanır acaba bilgisi ya da tahmini olan var mı?
-
@kelime9345 bayramdan sonraya kalabilir.
-
@kartel06 forumun birinde agustos u bulur demişler de o sebeple sorayım dedim çünkü o habere inanmak istemiyorum agustos çok geç
-
@kelime9345 şu ara işler her yerde yavaş işliyor hocam.
-
@aliveli haklısınız hocam teşekkür ederim çok
-
Sağlık belgesi ilanı geldi,hadi hayırlısı
-
Hocalarım buradan SGK denetmen yrd asil kazanıp feragat edecek dostlar var mı?
-
Avukatlar ilk maaslarini aldilar bile facede bir avukat net maas 3814 lira demis bes kesintisi olmus. Avukatlar ayin 5inde basladigi icin 40 gunluk maas almalari icap ederdi. Rakam dusuk geldi bana
-
Arkadaşlar çeşit çeşit durumlardan kafam karıştı,şu soruma cevap verirseniz sevinirim.
1-Staj yeri değişikliği dilekçesi için bu hafta sonmuş!! Bu doğru mu yoksa sağlık raporunun son günü olan 7 temmuza kadar verebilir miyiz?
2- diplomami alırken asli gibidir yapılıp birkaç tane verilmişti,bu belgeyi versek olur mu yoksa illa ki noter onaylı mı olmalı?
@Hassaa @aliveli -
Merhaba arkadaşlar hukuk fakültesinden yeni mezun oldum İstanbul barosuna avukatlık stajı için başvurdum kasım başında avukatlık stajım başlayacak biliyorsunuz 6 ay adliye 6 ay avukat stajı olduğu için 1 yıl sürecek bir dönem ama bu staj döneminde adli hakimlik kazanırsam bu hakim savcılık stajını nerede yapacağım? Kazanılırsa hakim savcılık sınavı avukatlık stajının yaptığımız şehirde yapılabiliyor mu? Ayriyetten yaptığım avukatlık stajım nasıl devam edecek? biraz aciliyeti olan bir konu yardımcı olursanız sevinirim.
-
hakimlik sınav sonuçları açıklanmış. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, adalet personel genel müdürlüğü bakanlık duyuruları arasında en üstte.