24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo saolasın hocam inşallah dediğin gibi hakedenler kazansın . Rabbim hepimize yardım etsin
-
@Hassaa sizin bir hafta içinde açıklanacağı ile ilgili duyumda değişiklik var mı?
-
@gözlüklü yok kardeşim bi daha hiç bilgi alamadım zaten yani ben de sizin gibi gerçek olmasını bekliyom . Memurnet e yeni bilgiler var bakmışsınızdır belki onlara bakıyom ben de
-
@Hassaa ne yazmışlar hocam,ben girmiyorum oraya
-
@SEO biri yarın olmazsa en geç çarşamba demiş . Güvendiğim bi arkadaş da dün birine haber yollamış bugün haber gelicekmiş gelince bize bildireceğini söyledi . Bekliyoz onu
-
@SEO hocam bu link i burdan girebilirsin adli idari mülakat başlığına bakarsan orda yorumlar http ://forum.memurlar.net/kategori/kpss/hakim-savci-adayligi-sinavlari/
-
Zaten ilk sırada yer alıyo bizim başlık adlilerle beraber
-
Tabi saçmalayan da çok yani cidden burası gibi değil herkes burda samimi orda kim doğru söylüyo kestiremiyorsun şimdiden söylüyom hocam
-
@Hassaa evet hocam daha önceki süreçte bir kaç kez takip ettim ama çok gereksiz insan var,o yüzden girip kafamı bulandırmıyordum. İnşallah size haber gelir de güzel bir haber verirsiniz,ben artık pgm'ye bile girmiyorum geçen haftadan bu yana,kendimi farklı uğraşlara veremeye çalışıyorum,arada bir buraya bakıyorum işte bir şey var mı diye,beklentim dipte yani,umarım hakedenler için olumlu olur da şu sıkıntılı sürece değer en azından.
-
bu hafta diğer hafta diye diye mayıs sonuna geldik
-
@SEO inşallah hocam tüm bilgileri paylaşırım siz merak etmeyin . Bu arada şimdi girdim de oraya biri baya güvenilir olduğunu anlatmak için yazmış ve 31 mayıs demiş o da tabi birinden öğrenmiş ona göre güvenilir biriymişşş yani açıklanana kadar çooook duyum gelicek :))) hayırlısıyla gelsin de ..
-
memurlarda dün bugün açıklanacak diyen kişi tekrar yazdı tam olarak ifadesi şöyle :
"Dün yazmıştım bugun 18.00 a kadar açıklanacak diye,referansımla konuştum listeyi sisteme aktarıyorlarmış en kısa zamanda açıklanacağını söyledi."
-
hadi inşallah
-
duyum kazanları kaynıyor hocam nerelerdesiniz? debbahınmüacaatı da yazdı bugün en geç deyarın diye
-
@sezersin aynen hocam debbanımünacaata güveniyom ben
-
Rabbim cümlemizin hakkında hayırlı olanı gönlümüzdeki eylesin, hiçbirimizi utandırmasın.
-
@hassaa ben de onun için üzüldüm ama.
-
aminn inşallah hayırlısıyla hak edip de bekleyenler tez zamanda kavuşur muratlarına
-
@blackeagle aynen hocam ben de çok üzüldüm bi de bu kadar yıldır gitiyomuş ve mülakattan elen çok zor Rabbim yarrdımcısı olsun
-
debbahınmüacaatı adlı arkadaş nedense bana çok güven verdi, tanıyan var mıdır? Siz ne düşünüyorsunuz söylediği hakkında güvenilir mi?