24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@sezginci valla adliyse ben rekabet derim , idariyse mevzu değişir
-
@aliveli adli hocam.olursa Hakimliğe gidecem gibi ama rekabetete baya emek verdik bakalım hayırlısı ikiside olmazsa daha sınava falan çalışmam avukatlık yaparım yeter
-
@sezginci hocam ücrette sayıştay hariç hakimlikle kimse yarışamaz ama adli hakimlik hiç bir ücrete yapılmaz , özelde kariyer imkanı yok o yüzden bir daha düşün .
-
Arkadaşlar bu bir sınav ve oldu bitti.. kimimiz kazandık kimimiz kazanamadik herseyden önce nasip kismet bu işler.. Kaybettiklerimize değil de bu süreçte kendimize neler kazandirdik onları düşünerek önümüzdeki diğer sınava daha saglam ve dikkatli calismanin zamani ayrıca kazanan arkadaslari da canı gönülden tebrik ediyorum...Artik mülakat sürecinde birbirimize yardimci olursak eğer cok sevinirim. A grubuna hazirlaniyorum ilk mülakatım olacak hayırlısıyla daha önce deneyimli arkadaşlardan ricam mulakat surecinde ve mulakat aşamasındaki deneyimlerini paylaşirlarsa sevirim. Bu süreçte emek veren herkesin emeklerinin karşılığını almasi dileğiyle..
-
@paretowilfredo pareto hocam ya netlerimizde tuhaflık var ve haketmedigimiz puanların şaşkınlığı içindeyiz hala
-
Anayasa değişirse;kanunlar(ceza,borçlar vs..) sil baştan yeniden mi yazılır,yoksa birkaç ufak değişiklik mi yapılır lütfen yardım edin...
-
@Emre93 kardesim ozel hukuk kanunlarinda koklu degisiklikler icab etmez bence ama ozellikle idarenin icindeki cogu kanun sil bastan yapilabilir. Pvsk askeri mahkemelerle ilgili kanunlar dmk kollukla ilgili.cogu konu vs. Degisime.ugrayscaktir.
-
@Emre93 tck da da degisimler olabilir
-
@paretowilfredo usûllerde değişiklik olur mu üstad?
-
@Emre93 yok hocam hiç bir değişiklik olmaz rahat olun . Türkiye de kanun yapmak uzun bir süreç istiyor .
-
@paretowilfredo uni ile beraber dört yıldır idare çalışıyorum hiç değişmediği seneye denk gelmedim hocam
-
arkadaşlar çalışmalara başladınız mı mülakat için? Yoksa erken mi dersiniz bu konuda bana yol gösterecek birine ihtiyacım var açıkçası.
-
hakimlik mülakatına kalan dostlar bir toplanalım başlığa , biraz fikir alışverişi yapalım
-
o mülakata kalanlar o güzel atlara binip gittiler
-
Gitmesinler kardesim meclisimizde yer çok
-
Mezun adli mülakatına gireceğim inşallah. Selamunaleyküm dostlar günaydın
-
Ve aleykum selam kardesim. Hayirli ugurlu olsun oncelikle. Allah tamamina erdirsin
-
bu seneki mülakatlar biraz farklı geçecek , idaride iibf yığılması var ilk kez , adlide 2010, 2011 yıllarında olduğu gibi şans yarı yarıya bakalım nasıl olacak .
-
@paretowilfredo dostum idari yargıyı iibf den kazanan çok mu bu sene ?Bir de mülakatlar tahminen ne zaman olur acaba?
-
@aliveli yigilmayi nereden biliyorsunuz hocam ? Şansımız yine çok düşük mu yani ?