24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Bu haftaici bos aslında. Şöyle guzelce acıklasalar kazandığımızı gorsek ne de guzel olur...
-
Pareto hocam nerdesin ??:) bize bi cevap yaz lütfennn mezun idari mülakatının sonuçları için adli mezunları beklerler mi be avukatlarla birlikte açıklanma ihtimali var mı??
-
Herkes nereye gitti???:))
-
Sanırım herkes diğer sınavlara yöneldi. Sessiz kaldı burası
-
@Harun-Resid haklısınız heralde :)) bari pareto hocam bize bi cevap yazsa...
-
konutum hakim arkadasla kurum için de oranın kalktıgı konusuluyor dedi. kanun aynı dedim evet ben de fark ettim onu bilmiyorum tam olarak demek ki bize söylenen de yanlıştı dedi. ama khk ile şu zamanda değişmesi kolay, kanun olduğuna bakmayın dedi. özetle şimdilik bi değişme yok.
-
@paretowilfredo hocam bize de bir ses ver. Var mi bir gelisme ?
-
Arkadaşlar peki bu 3 haziran sınavı için yine baraj kalkması olayı olur mu ? Ohal dönemiyle sınırlı olması lazım aslında düzenlemenin ama yine böyle bir düzenlemeye gidilebilir mi ?
-
Bende burdayım. Bekliyoruz
-
monitörün başında çaresiz bekliyoruz
-
Ben de bekliyorum Gel mezun idari gel Bu başlık çok sessiz biraz canlandırmak lazım
-
@kelime9345 aynen kardeşim çook sessiz kaldı yok mu duyumu olan ama sağlam:)))
-
Referandumdan önce açıklanmayacağına kesin gözle bakıyorum o yüzden farklı sınavlara yöneldim, ders çalışıyorum Referandum sonrası heyecan başlar
-
İdari yargı hakimligi sınavı sizce kasım mı olur aralık mı arkadaşlar
-
@Adrenalin bilgiler aralıkta olacağı yönünde ama bakalım
-
@aliveli sende olmasan sorularimiz hep duvara çarpıp geri dönecek . Tesekkur ederim.
-
Önumuzdeki hafta sonuçlar gelirmi dostlar, gün tahmininiz veya duyumunuz var mı ?
-
Pazartesi sabahtan itibaren ihtimal var bence. Şahsi fikrim tabi bu
-
Avukatlarin haftaya aciklanacagini dusunuyorum insallah idari mezunda avukatlarla aciklanir.
-
@thyasbr inşallah hayırlısıyla açıklanır . Tahminimce idari de açıklanır ayrı ayrı açıklanması biraz mantıksız gibime geliyo hem haftaya salı 2 haftayı dolduruyoruz bu kadar süre yetmez mi idari mezun için ... tabi bana göre takdir Allahın :))