24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@Adrenalin ok çok rahatladım şimdi sağol
-
Bugün de açıklanmazsa bence adli ile birlikte açıklanır. Ders çalışmaya devam.
-
@Adrenalin 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Ötüken konuyu ve tartışılan mevzuatı bile bilmeden hangi hakla böyle bir psikolojiye giriyosun . Bu nasıl bir kafa seni bile çileden cikartiyosam özgüven eksikliğinden kaynaklanıyordur. Çünkü yazıyı okuyup çileden cikiyorsun . Üstüne alinip kendine söylenmiş gibide hareket ediyosun . Savunma psikolojisi deniliyor buna . Ama ben yinede soyliyeyim rahatla vallahi şenlik bir durum yok .:)
hepten haddini aştın. sırf saygınlığım düşsün diye alakasız bir şekilde tam 40 tane iletimi eksilemiş.. artı eksiyi geri gelsin diye ben istedim ama bunlara prim vermeyelim dostlar @paretowilfredo @aliveli @Antimülakat lütfen müdahale eder misiniz..
-
@davetsiz üşenmemiş benim de yaklaşık15 iletimi aramış bulmuş eksilemiş İşsizlik böyle bir şey demek ki...
-
Nasıl bakıyoruz eksilere bende bakayım
-
@davetsiz sifiri orda gorcen sen daha kacarin yok senin bilendim sana .
-
@Harun-Resid 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Nasıl bakıyoruz eksilere bende bakayım
size de yapıyor aynısını. yasaklanması lazım bu kişilerin
-
@Harun-Resid saygınlığın 143 görünüyor şimdi hocam burdan takip et ne kadar eksileyeceğini
-
Bu başlıkta troll yok diyordum o da oldu @davetsiz sabaha kadar eksilesin hocam Ateş olsa cürmü kadar yer yakar.
-
@davetsiz sen kim oluyorsun da bana hakaret ediyorsun. ? Milletin işi gücü var burada senin gibi artılarin eksilerinle uğrasmazlar . Milletten yardım istiyosun kendi sorununu kendin çöz .
-
@Adrenalin ahahah hakaret mi ? ben de onu diyorum, milletin işi var ama sen tam işsizsin
-
@davetsiz ağustosta görüşelim???? Sen kimsin mı ağustosta goruscez senle ? Senin gibileree bu şekil konuscann seviyen varsa daha yazmazsin. Tutulma bak bana ..
-
Arkadaşlar trol olduğunu düşündüğünüz kişilerin üstüne giderek olayın lütfen büyümesine sebep olmayalım. Bakın konu, başlıktan sapıyor ve anlamsız bir tartışma halini alıyor. Bize sevk edin ve konuyu başlamadan sonlandıralım. Yazdıklarınızı silemiyoruz çünkü sonrasında Google'dan bu konuda hata oluşabiliyor. Rica ediyoruz, trol olduğunu düşündüğünüz kişilere cevap vererek konuyu büyütmeyin.
-
Gecen gun konsensus kitabi hakkinda fikirlerini beyan eden yukarıdaki arkadas beni de trollemis sanirim. Justice almistim sizce konsensusta mutlaka almali miyim arkadaslar? Gecen sinavda 73 almistim idari hakimlikten .
-
@Alchemist 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Gecen gun konsensus kitabi hakkinda fikirlerini beyan eden yukarıdaki arkadas beni de trollemis sanirim. Justice almistim sizce konsensusta mutlaka almali miyim arkadaslar? Gecen sinavda 73 almistim idari hakimlikten .
öyle mutlakalık bir durum yok dostum çıkmış sorulara bi bakayım dersen tabi ki faydası olur..güzel kitaptır.
-
Konsensus bence alınmalı. Çıkmış sorular referans oluyor çıkacak sorular için. Justice farklı boyutta bi kitap. Doğru bildiğin şeyi çok güzel yanlış yaptırıyor.
-
@Harun-Resid @davetsiz sag olun arkadaslar almaya karar verdim. Insallah sizin de bekleyisiniz kisa zamanda biter artik.
-
@Alchemist ben enseyi iyice kararttım hiç açıklanmayacak gibi
-
@Harun-Resid kurumlarin mulakat sonuclarini boyle geciktirmesi cok garabet bir durum. Belirsizlik yoruyor insani ama yine de varsin gec olsun guzel olsun sonuç
-
Eğer haftayada aciklanmazsa 4grubun birden aciklanacagi soylentilerine inanmaya basliycam