Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Teşekkürler hocam.
-
@merdo gecen sene yoktu en son alım 2017 de oldu. Alım ortalama 4 yılda bir yapılıyor.
-
-
Evet 2019 da olmuş sonradan gördüm. Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar merhaba, tükenmez kalemle olacak değil mi sınav? Bununla ilgili net bir şey yazmıyor da sormak istedim o yüzden
-
@wonderwoman
Kurumu aradım; tükenmez, uçlu veya kurşun kalem kullanabilirsiniz dediler.
Hesap makinesini onlar verecekmiş.
Sınav da 4.5-5'e kadar sürer dediler. -
@aslanakbey-0 çok teşekkür ederim hocam. Süper o zaman. Kurşun kalem kullanınca en azından yanlışı silme şansı olur
-
@aslanakbey-0 hocam merhaba, hem iki gün hem de saat 9.30'dan 5'e kadar sürmesi biraz fazla değil mi? Yoksa girecek olan sınıflar için ayrı günler mi var anlayamadım.
-
@kalburaltı
Personelin bana söylediği saat o.
Her gün 3 ders sınavı olacak her ders 2şer saat olsa rahat bulur o saatleri ara ile beraber. -
Allah'a emanet gireceğiz zaten bu sınava ne oturumlar belli ne soru tarzı.
-
Son gun istatistik-matematik kismindan nelere bakalim arkadaslar? Sirf bu alan yuzunden girip girmeme konusunda kararsiz kaldim. Sinav tarihi en az 1 ay sonra olur diye dusunurken 1 hafta bile sure vermediler çalışmamız için.
-
Kurum sınavı tecrübesi olan arkadaslara bir şey sormak istiyorum. Bu sınavlara girerken de ÖSYM sınavları gibi içeriye çanta vs. sokamiyoruz demi ? Emanetçi yerlere mi birakiyorsunuz eşyalarınızı
-
@istanbulsiyasal sokabiliyorsunuz telefonlari topluyorlar sadece
-
arkadaşlar başvuru yaptığımda kazanıp kazanmadığım belli değildi onun için başvuru yapmıştım. kazandıktan sonra yazılı mülakata burada hak kazandığım belli oldu ancak yazılı mülakata girmeyeceğim. bir nebze olsun önü açılır arkadaşlarımızın. başarılar diliyorum herkese
-
Bddk da liste açıklandı. Sınavı iki ay sonra. İkiside devletin önemli kurumları biri sınavına girecekleri 5 gün önceden açıklıyor digeri iki ay önceden. 5 günde neye ne kadar çalışılabilir. En azından ortalama notta 70 alma olmasa bari en yüksek alanlar girse. Böyle giderse istenilen şartları saglayan 30 kişi çıkmayabilir.
-
Girdigim sınıfta son sınavda 21 kişi yoktu 17 kişi vardı. Muhtemelen bu sayı yarın dahada azalacak.
-
Hukukta hatirladiklarim
Cayma parası
Hak ve fiil ehliyeti karşılaştırma
İtirazın iptali ve kaldırılması karşılartirma
Medeni Hukuk yetkisiz temsil konusu
Ceza hukuki kanunilik ilkesini aciklanyiniz
Asli Feri zilyet
Subjektif ve objektif iyiniyet karşılaştırınMuhasebede bildiğimiz monografi vardı
Cari oran, finansal kaldırac oranı soruldu ayrıca.İktisatta
IS LM kullanarak esnek ve sabit para politokasini aciklanyiniz
Abritaj nedir
CDS nedir
Api nedir
Faiz oranı swapıydı sanırım nedir
Tablo verdiler boşlukları doldurun dediler.
Tüketim yatırım tasarruf fonksiyonlu soru vardı bir de.
Yarın ki gazamız asıl hayrolsun, bugün bir şekilde geçti de yarın nolur bakalım -
@istanbulsiyasal azlık hakları korunması, anonim şirket mal varlığı
-
@istanbulsiyasal muhasebede oran olarak ortalama alacak süresi, cari oran, finansal kaldıraç oranı ve net kar marjı
Hukukta birde baglama parası vardı.
İktisatta faiz değişim oranı, kredi temettü takası
Abdde faizlerin artmasının türkiye cari dengesine etkisi
Petrol fiyatlarının yükselmesinin tr enflasyona etkisi
Euro dolar parite değişiklimin dış ticarete etkisi
Avrupa birliği üyeliginin ekonomiye etkisi. -
@hll Arbitraj nedir ve tabloua göre arbitraj yapılırmı
Dolar 8.60 tr faiz oranıyüzde 15 abd faiz oranı yüzde 3 yıl sonu kuru nedir
Euro 9tl tr enflasyon yüzde 16 almanya enflasyon yüzde 2 yıl sonu euro kaç tl