Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@tas34 bana bol puan veriyorlar gibi gelmiyor kagit neyse o veriliyor bana gore , cok kritik durumda olmadikca yazilan neyse o kadar puan veriliyordu gecen yil girdigimde deneyimim bu yondeydi
-
@asdfghasdfgh kaç kaç vermişlerdi üstat beklenti ve sonuç
-
@colebusthe10 hocam istatistikten ve ingilizceden kalacagimi biliyordum nitekim oyle oldu, alanda bekledigim gibiydi hepsi 80 civariydi , ingilizce 48 istatistik 30
-
@asdfghasdfgh ingilizce 48 kötü olmus istatistiği gecip bunla kalsanız kötü olurdu
-
Gözlemleremi göre genelden girenlerin çoğu muhasebeden kalacak gibi. Muhasebe sınavından sonra sınavı bırakan çok oldu. Tabi istatistikdem ve ingilizceden takılanda çok olacaktır. Puanlama normal olursa hepsinden 50 barajını geçip ortalama 70 olan çok az kişi olur diye tahmin ediyorum.
-
@hll benimde istatistik ve ingilizce iyiydi. Ama iktisat galiba 50-60 gelir gibi düşünüyorum. Umarım geçerim.
-
BDDK Murakıplıkta benzeri olmuştu hepsi güzeldi iktisattan 30 vermişlerdi
-
@asdfghasdfgh ingizlceyi 50 yapsalardı bare
-
Hukuk bana kötü geldi
-
@tas34 ingilizceden turkceyi yapip turkce ingilizce kismini bos verince oyle geldi diye dusunuyorum
-
@hll ankarada girdim sinava bizimde sinavda her bolumden sonra azaldi girenlerin sayisi bakalim nasil gelcek sonuc
-
@asdfghasdfgh sen zaten kafadan yatmışsın keşke bişeylet çevirseydin ingilizcede o zaman 50 üstü gelirdi
-
@asdfghasdfgh İstanbulda benzer oldu. Gerçekten sınavı zorlayıcı. Birde bir hafta sonra sınav var diye açıklama yapmaları etkili oldu. Kimse hazırlanamadı. Çıkmış sorulara bakan ise yapamam düşüncesi oldu
-
Sizin hukuk iyimiydi
-
@hll hocam merhaba, nasıl öğrendiniz sonucu, direkt olarak söylüyorlar mı?
-
Istatistik bana kolay geldi. En son bundan 5 yıl önce istatistik dersi görmüş o da temel bilgiler olarak görmüş biri olarak rahat yaptım. İngilizcede de ingilizceden Türkçeye çeviriler daha kolaydı diğerine göre. Düzenli okuma yapanlar varsa eğer ilk 3 kısa çeviride sorun yasamamislardir.
Muhasebeden dolayi kalabilirim ben de. Muhasebe çok belirleyici olacak benim.
Bir şey sormak istiyorum ayrıca. 30 uzman yardimcisi alınacak. 4 katı mülakata gidecekti denildi. 120 kişi yapıyor bu da.
Sınav şartlarını sağlayan sayısı yani her dersten 50 genel ortalama 70 yapmış sayısı 120 den fazla olursa nasıl oluyor hesaplamalar. Neye göre sıraya koyacaklar o zaman biliyor musunuz ? Genel ortalaması yüksek olanı mi alıyorlar böyle bir durumda -
@istanbulsiyasal muhtemelen öyle. İstatistikten hangi soruları yaptınız?
-
@colebusthe10 faiz sorularının ikisini de yaptım.
- Soruda a ve b seçeneklerini yaptım.
İlk sayfada en aşağıda olan 2 soruyu yaptım. 10 tanede 5 seçim yapılacak olan ve ölüm halinde police sorusuydu sanırım. Diğerini hatırlamıyorum. Toplamda istenen 5 sorudan 4 buçuk soruyu cevapladim.
- Soruda a ve b seçeneklerini yaptım.
-
@tas34 istatistik kotu gecince biraktim hocam yoksa biseyler yazardim
-
Ne kadar süre içinde açıklanır ?