Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Mülakata kaç kişi girecek, herhangi bir tahmini olan var mı acaba?
-
@takasugi Kağıtlar okunurken bütün barajlar yazıldığı gibi uygulanmış hocam. Bence BDDK yeminli murakıp yardımcılığında açıklanan listedeki sayıya yakın sayıda insan girer diye tahmin ediyorum.
-
arkadaşlar yarın girecek arkadaşlara başarılar dilerim...tecrübelerinizi aktarırsanız hepimiz için faydalı olur...
-
Herkese geçmiş olsun ne zaman açıklanacağına ilişkin mülakat sırasında bilgi alan oldu mu acaba?
Geçen alımda 2 gün içinde açıklanmıştı. -
Bugunde gelmeyenler oldu mu mulakata acaba?
-
Açıklandı.
-
mülakat sonucu açıklandı sanırım. kazanan arkadaşları tebrik ediyorum meslekte başarılar diliyorum.
kazanıp da vmy listesinde olan var mı acaba. vmy gelmeyecek olan. -
Yüksek bir kpss puanıyla başvurdum ve yüksek bir yazılı sınav sonucu aldım. Mülakatta sorulan her şeye neredeyse eksiksiz cevap verip yorumladım. Yedek listesinde bile değilim. Herhalde diğer arkadaşlar çok çok daha başarılı bilmiyorum. Hakkımı helal etmiyorum ben.
-
Ben de 2.kez bu kurumda mülakata kaldım. Bu tarz sınavları 2 kez geçmek kolay değil, çok kötü hissediyorum yedek bile değilim hakkımı ben de helal etmiyorum.
-
Merhabalar. Sormak istediğim bir kaç husus var. Spk kaç puanla kapattı başvuruyu? Bir de sizce tekrar alıma çıkar mı? Ortalama ne kadar süre arayla alıma çıkıyor?
-
Telegram grubu var mı arkadaşlar?
-
benim de oldu arkadaşlar, herkes için hayırlısını dilerim...
-
yedeklerden belge istiyorlar mı?
-
Arkadaşlar hem burayı hem ticareti kazanan var mı
-
@arte-0 istiyorlar sanırım hocam. Az önce kurumu aradım mail göndereceğiz dediler ama henüz mail bana ulaşmadı. Size mail geldi mi?
-
@leviathanhz yok hocam gelmedi bana da bekliyorum gelirse size de yazarım
-
@sugarspoon var hocam ama forumda paylaşmak yasak sanırım
-
@arte-0 Tamamdır hocam. Ben az önce kurulu aradım yedeklere gelmemiş diye bildirmek için ama açan olmadı. Sanırım öğle arasındalar. 15-20 dk sonra tekrar arayacağım. Size de yazarım ulaşabilirsem kurula.
-
Arkadaşlar wp veya Telegram gurubu mevcut mudur acaba ?
-
kaçıncı yedeğe kadar geldiğini bilen var mı acaba?