Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@colebusthe10 keşkee be
-
Daha çok bekleyeceğizzzz.........
-
4 ay kafadan var, bence kasım gibi alırlar...
-
@kalburaltı daha dört ay mı
-
Cimere mi yazsak
-
@colebusthe10 valla yazmaktansa aramak mantıklı. (Cimeri aramak) çünkü aramada 24 saatte işleme alıyorlar. İnternet üzerinden ise 1 ay süresi var.
-
yazmaya gerek kalmadı açıklandı arkadaşlar
-
Cok şükür mülakata girmeye hak kazandim
-
Kaç kişi kaldı mülakata acaba?
-
@friedman94 liste yok maalesef
-
Ben elenmişim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Tek kalacagımı düşündügüm iktisattı. Yazım kötü diye okuyamadıgını düşündügüm komisyona burdan selam olsun. İngilizce çevirim çok iyiyken 25 veren komisyon sizede selam olsun. SPK bir uzman yardımcısı kaybetti. Fakat Almanya bir finanscı kazandı
-
@tas34 hepsinden bekledigim puan gelmişken bi iki dersi okuyan komisyon nasıl bir algıyla kagıt okudu bilmiyorum!! Vicdanlarına bırakıyorum
-
@tas34 kendi adıma konuşmak gerekirse beklediğim gibi geldi sonuçlar. Bu konuda eleştirecek bir şey bulamıyorum. Yazım cidden çok kötü ona rağmen yüksek puanlar aldım. Puanlama konusunda kıt olduklarını düşünmüyorum.
-
bende elendim puanlar hiç beklediğim gibi değil. komisyon üyeleri hangi kafayla okudu acaba. mülakata kalanlara başarılar
-
Hepsinden geçer not almama rağmen 70 ortalamasını tutturamadıgımdan mülakata kalamadık. Hukuk ve ingilizce bekledigiminin çok altında.
-
@qwe mülakata kaç kişi kaldı acaba az kişi mi geçirdiler ki bilgisi olan var mı?
-
@hll kaç puan aldınız her dersten
-
Hukuktan 30 mu verilir. Bizim arkadaş iyi geçti dedi 60 almış
-
hukuk ve iktisatta biraz kıt davranmışlar beklediğimden az geldi ingilizceden 50 geçemem diyordum zaten 37 ile elenmişim ama matematik ve ticari hesaplamalar 90 gelmiş ona şaşırdım .
-
Muhasebe 75-89
Hukuk 60-52
İktisat 70-73
İstatistik 90-88
İngilizce 60-70
Maliye 90-91
İlk sütun sınav çıkışı beklediğim, ikinci sütunda aldığım puanlar yazıyor.Muhasebe hariç beklediğim gibi geldi sonuçlar hak ettiğimizi vermişler diye düşünüyorum.