Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@kalburaltı nasıl açıklanmadı diye iç çektim
-
@colebusthe10 müfettişlik açıklandı mı
-
@tas34 yazılı açıklandı diye hatırlıyorum
-
eylüle kalmaz umarım... bu süreçte mülakatla alakalı bilgisi olan var mı ya da bilgi alabileceğimiz bir forum sayfası vb?
-
@kalburaltı hocam 2019 alımının sayfasına bakabilirsiniz, tek hatırlayabildiğim mülakat 4 gün içinde açıklamıştı onuda yanlış hatırlamıyorsam
-
-
@papatyaçayı teşekkürler hocam, orada da mülakat bölümünde bir kopukluk olmuş herhalde :)) mülakatı kazananlardan hemen sonra direkt olarak atananların mesajları var
-
@kalburaltı mülakatın açıklanması erken olunca olmuş olabilir kopukluk
-
Ben kpssden sonraya kalır diye düşünüyorum
-
@colebusthe10 umarim o kadar uzamaz da bu hafta aciklanir 🥺
-
@asdfghasdfgh inşallah üstadım
-
ben dün aradım yine aynı cevabı aldım, bir gelişme yok dendi arkadaşlar, umarım bu hafta açıklanır da mülakat hakkında bilgi edinebilen var mı nasıl oluyor kaç dk sürüyor vs, umarım İstanbul'da olur mülakat
-
@kalburaltı yani açıklanması ne kadar uzun sürüyor ya. tekrardan birisi arayabilir mi
-
@tas34 gerçi hocam ben de kesin gibi konuştum mülakat için, belki de Allah söyletti :)))
-
Her şey açıklanıyor her şey belli oluyor bir biz spk bir de vmy ekibi kaldı geriye bekleyen. Umarım en yakın zamanda açıklanır spk.
-
umarım hocam bu hafta açıklanır, maalesef bugün de açıklanmadı...
-
52 küsur gün oldu hala açıklanmadı hedef 60 gün düz olsun, kurum buçuklu sevmiyor
-
@colebusthe10 felaket tellalı gibi konuşmak istemem ama önceki alımda 4 ay sürmüş açıklanması, açıkçası ben 20 eylül gibi bekliyorum.
-
@lordwachusett acikcasi bende o sekilde dusunmeye basladim ️
-
var mı arkadaşlar arayan soran haftaya kaldı gibi