10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@108-dönem yeni dönem alımına dair bir bilginiz var mıdır acaba
-
@1baksan ne zaman eklendi hocam,kaim makamin son baskısında insallah mevcuttur
-
Diğer derslere yükleneceğim diye iktisat ile idare hukukunu unutacağım nerdeyse.
Ne illet bir süreçmiş -
@chandler-bing geçen sınavda adım kadar bildiğim nokta ve yay esnekliğini karıştırdım. Sınavın son 15 dakikasını o soruya harcadım ve yanlış yaptım. O an uçuyor. Sinir bozucu.
-
Tüm adaylara sınav 'da başarılar dilerim...
-
Sınava girecek herkese başarılar diliyorum.
-
Başarılar arkadaşlar telaşsız bildiğimizi yapsak yeter:)
-
Hepimize başarılar. İnşallah güzel sonuçlarla birlikte her şey gönlümüzce olur.
-
Herkese başarılar dilerim.
-
ÇOK ÇALIŞAN DEĞİL AZ HATA YAPAN KAZANACAK. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bu TÜBA sorusunu bekliyorum.
@ilhannn00, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@oguzhan Hocam bugün dernekler kanununda önemli yerleri deftere not edeyim dedim neredeyse tüm kanunu deftere yazdim yok böyle bir şey. Çok önemli maddeleri var soru potansiyeli olan. Bir de bu 4 sayılı CB kararnamesinde TÜBA nin üyelik isimleri var ilgimi çekti Aslı üye, Asosye üye, şeref üyesi maddelerinden ben olsam sorarım
-
Yiğit Yılmaz'ın 54 soruluk hukuk denemelerini çözen var mı? Varsa soruların zorluk derecesini nasıl görüyorsunuz?
-
ÇOK ÇALIŞAN DEĞİL AZ HATA YAPAN KAZANACAK. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bu TÜBA sorusunu bekliyorum.
@oguzhan Hocam bugün dernekler kanununda önemli yerleri deftere not edeyim dedim neredeyse tüm kanunu deftere yazdim yok böyle bir şey. Çok önemli maddeleri var soru potansiyeli olan. Bir de bu 4 sayılı CB kararnamesinde TÜBA nin üyelik isimleri var ilgimi çekti Aslı üye, Asosye üye, şeref üyesi maddelerinden ben olsam sorarım
Hocam dernekler kanunu demişsiniz, az önce deneme çözdüm de kalem oynatamadığım tek soru bu kanundandı, neredeyse hiçbir fikrim yoktu. Yarım saat göz atmayla bir şeyler kapabilir miyim, bu saatten sonra bakmaya değer mi ne dersiniz? Daha önceki sınavlarda soru çıkan bir konu mudur bu?
-
@illidan Son sınavda çıktı. Sadece hukuk için değil insan hakları kısmı içinde bakılması gereken bir kanun. Bir göz gezdirirseniz iyi olur. İçişleri bakanlığı ve mülki idare amirlerine düşen görevler var önemli süreler var.
-
@ilhannn00 Evet hocam şimdi bakıyorum, hakikaten önemli kısımlar mevcut. Çalışmayı erteleyip unuttuğum bir konuydu, çok iyi oldu sağ olun.
-
Herkese cümleten başarılar kolay gelsin.
-
Bu yola gönül vermiş, emek sarf eden herkesin Allah yardımcısı olsun. Yakın tarihte yapılması planlanan mülakatta görüşebilmek dileğiyle.
-
Geçmiş olsun cümleten.
-
3.girisim bana en zoru bu geldi tahminim taban puanla kapatir.
-
Ağalar ben mi eksik çalışmışım da bu kadar zorlandım yoksa gerçekten mi zordu?
-
@chandler-bing sınavdan çıkan ben kazandım diyor bir zorlanan ben olmadığıma sevindim.