10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Ben de 75 net yaptım. Şu sınavın sonucunu sakin kafayla beklemek nasip olmadı
-
66 seneye İnşallah
-
72 net sınırdayım ümidim yok
-
70,75 bu sene olmadı seneye inşaallah
-
2019 -68 2020-72 ve bu sene 76,75 yaptık çok şükür
-
79 Net ile ne olur arkadaşlar
-
@kartalbaba takım elbise bak denir hocam
-
71,5 de benden. Bu sene de mülakata girmeyiz ne yapalım. Mülakata kalan arkadaşlara tek tavsiyem hiç ara vermeden çalışmaya devam etmeleri. Mülakat sonucuna etki eden dış faktörler için yorumum yok.
-
76 ile kalırız herhalde? Bu etti 3. deneme. Geçen sene 71.54'te kaldım. Bu sene evdekilere yine kalamadım demeye yüz yok
-
71 de benden
-
73.75 sınırda kaldık yine
-
@prime1793 aynı ben de hocam. Bu sene 80 le kapatmasa iyi
-
@fthdyngc Türkçe sorusu sanat mimar onlarla alakalı bir paragraf sorusu bana da yanlış gibi geldi
-
@abdurrahim-63 hocam herkes çok zor bir sınav dedi yani geçen seneyi baz alırsak bu yıl daha zor gibiydi nasip artık Ağustos 12 yi bekleyeceğiz
-
@prime1793 hocam bu mantıkla daha düşmesi gerekmezmi
-
76 bende de
-
74.35 te benden arkadaşlar
-
Bu sınavdan 75+ alanlar nasıl alıyor ? Hangi kaynaklara çalışıyorsunuz. Kac ay çalıştınız. Temel gerekiyor mu ?
-
@asaf06 hocam düşmesi gerekir 2018 de ancak 373 aday barajı geçebilmiş o dönemin soruları daha kolaydı bilemiyorum insan yine de emin olamıyor ama barajı geçen hiç kimse umudunu kaybetmesin
-
81 net baraj 74-76 dediğimde gülen arkadaşlar geçmiş seneler forumlarına baksınlar ayrıca yıllardır sınava giren adamlar boş sorularını sallamaz , akıl yürütür elbet o kanuna kararnameye bakmıştır veyahut o iktisadi terimi bir kere olsa okumuştur , yani onun ki sallamak olmuyor tecrübe ve bilgisinden dolayı akıl yürütmek en yakın şıkka erişmek oluyor , yoksa kimse gidip Türkiye ekonomisi veri sorusu sallayarak tutturulur demiyor O anonim arkadaşa söylemek isterim , çok yıl girdin diye sallayınca tutuyor diye birşey yok kimsenin böyle bir iddiası da yok , daha burada yazılanı anlayamıyorsan ÖSYM Türkçesini nasıl yapacaksın ben şaşırıyorum…
Ümit tacirlerine bakmayın sınavı yapan yaptı ama inşallah biz yanılırız düşük kapatır nice insanların hayalleri yatıyor sonuçta bu sınavda.