10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Olayı fazla büyütüyoruz sabırla bekleyelim. Bugün herkes cevaplarına bakacak akşam sosyal medyada anketlerde aşağı yukarı yığılma nerede görülecek. Forumdaki listede taban puanın hangi aralıkta olduğunu gösterecek.
-
@kamucu-1, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Netini yüksek bekleyenler , barajı düşük hesaplıyor nedense ! Sınavdan çıkınca herkes zor der evet ama soru ve cevaplar hocalar tarafından yorumlanınca iktisat tr ekonomisi ve insan haklarında iyi yaptıklarını gördüler genel olarak , bence hukuk geçen seneye göre sordu diğerleri de geçen seneyle aynı ayardaydı , tarih zaten baya baya zordu konuşmaya dahi gerek yok .
74-76 bandı baraj olacaktır. Bu sene yeni mezunların giremeyeceği gerçeğini ve 440 kişilik kontenjanın da bir avantaj olduğunu bilerek sınava hazırlananların geçmiş senelerin gedikli adayları olduğunu unutmayalım ! Geçen sene 72.5 aldım bu sene 84.5 bekliyorum yine 2 ay hazırlandım sınav gününde şansı yerinde olan boş bıraktığı soruları akıl yürütüp de doğru yapanların sayısı benim çevremde baya fazla o yüzden 70 bandında kapatacak diye aşırı iyimser olmaya gerek yok hukukta bile her sene cins 5 soru vardı bu sene 7 tane harici hepsi çatır çatır yapılırdı ve insanlar bunu yaptı , yeni mezunları gözünüzde büyütürken geçmişten bu zamana hazırlanan yıllardır bilgi birikimini üst üste koyarak , sınav dilini çözerek ve heyecanını dizginleyerek gelen gedikli adayları unutmamanızı tekrardan belirtmek isterim. Bugün sorular açıklansın al koyun kara koyun ortaya çıkacaktır.
Ben de tam tersini düşünüyorum. Yüksek yapanlar barajı yüksek hesaplıyor. Son 3 mülakatı gören bir adayım, 69-72 arası bir netim var. Son 4 sınavı değerlendirince bu sınav en zoruydu diyebilirim. 70-71 barajı en makul olanı bence. Ösym açıklasa da kitapçıkları rahatlasak iyi olacak.
-
Sorulara baktıktan sonra mutlaka sınav puanı tahminlerimizi buraya yazalım. Ben forumda ne sonuç gelirse - 1/+2 hesaplayacağım.
-
Benim şahsi düşüncem 74'ten aşağı düşmeyeceği yönündedir.
440 kişi yazılıyı kazanacağını esas alarak geçen yıla nazaran artı 40 kişi daha fazla düşünsek bile en zor ihtimalle 73.50 olur. (Düşük ihtimal olarak görüyorum bunu.)
Umarım beklentimden daha aşağıda kapatır.
-
yeni mezunların girmediği bir sınavda üstelik kontenjanın da artırılmış olduğu bir sınavda 74-75 baraj çıkarsa bir dahaki sınava girmeyin bile paranıza yazık. 75 civarı netler için 80 civarı doğru yapmak gerekir ki bu zorlukta üst üste iki tane sınav yapsanız 80 doğru yapan 440 kişiyi toplayamazsınız.
Bu sene bir de "salladım tutturdum" diyenler türediler bu durumu bir de sınav tecrübesi diye pazarlayanlar var ki evlere şenlik ! Ne kadar çok sınava girersek attıklarımızı tutturma şansımız o kadar yükseliyor demek ki bunu da öğrenmiş olduk sayelerinde
-
Dün yapılan dgsnin kitapçığı yayınlandı. Kaymakamlık da yakındır.
-
aciklandi
-
@mitrandil yüzde 10 u diyor
-
Avrupa Birliği Baş. bağlı kuruluşa doğru diyor. İlgili olması lazım denmişti?
-
@illidan bağlı kuruluş zaten hocam ab başkanlığı, paylaşılan cevaplarda ilgili yazılmış.
-
@çakır benim de kafam karıştı hocam öyle görünce, açıp da bakmadım.
-
Açılışı gk:26 alan:54 ile yapıyorum. Yok mu arttıran?
-
2 senedir sınavı az farkla kaybeden bir kardeşiniz olarak, affınıza sığınarak 85,25 ile siftah yapıyorum.
-
77,30 ile herhalde mülakata kalırım diye düşünüyorum
-
Türkçe 9. sorusu yanlış bence orada bahsedilen şık ile cevap arasında dağlar kadar fark var
-
bir yanlış hatırlama ya da optik hatası gibi unsurlar yoksa 81.
-
Hadi bismillah. 76 net hesapladım. Bu kadar zor lafının üstüne baraj 72.75'in en az 4 puan üstüne çıkmaz diye tahmin ediyorum..
-
73,75 hayırlısı sınırdayız
-
73.75 de benden
-
9.sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum ve 70 diyorum