10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Açıklansa da kurtulsak.
-
@teşkilat maalesef.
-
geçen sene 1 civarı açıklanmıştı diye hatırlıyorum
-
-
@amiree attığım yazıda yasa da aşırı kefalet istenmeyeceği belirtilmiştir diyor.
-
@amiree çok teşekkürler
-
Osym aciklama yapmadan once son yorumum su olsun; arkadaslar gecen yila gore turkce ayni tarih zor t.ekon. bi tık daha zor ins. hak ayni anayasa bi tık daha zor idare daha zor iktisat zor gecen yil bu sorular sorulsa baraj 70-71 araliginda kapatirdi belkide daha aşağı tahminlerime gore... simdi kontenjanin artmasi sinavin cogu kisi icin ongorulen tarihten once olmasi yeni mezunlarin buyuk kisminin girememesi ve onceki kazananlarin mulakatla kaybedilmis zamanı ve moral desteginden mahrum olmasi gibi sebeblerden bi onceki performansi yakalamada zorlanmasi ayrica sunuda ifade edeyim 2 şık arasinda kalip dogruyu bulan ile bulamayan birbirini dengeler o yuzden ben barajin en karamsar tahminle 72 orta nokta olmak uzere +1/-2 sapma ile kapatacagidir. Elbette 250 300 katilimli bir liste olusursa daha net hale gelir mevcut durum..
-
@fech29 geçen yıl sanki salı yada çarşamba açıklandı
-
@sessessc, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@fech29 geçen yıl sanki salı yada çarşamba açıklandı
Geçen yıl pazartesi günü 15.30da açıklanmıştı.
-
10 yılın tecrübesi ile 71 le kapatacağı kanaatindeyim.
-
@mülkiamir1859, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
10 yılın tecrübesi ile 71 le kapatacağı kanaatindeyim.
Hahah ağzın bal yesin
-
@mülkiamir1859, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
e 71 le kapatacağı kanaatindeyim.
13 yılın tecrübesi ben de aynı kanaatteyim.
2018 yılı gibi kapatırsa sürpriz olmaz. -
Sınavdan çıktığım an 70-71 bandında kapatacağı hatta bir ihtimal kontenjanın dolmayacağını düşünüyordum. Ösym bölümler arası dengeyi çok iyi kuruyor. Sınav bana göre geçen yıldan bir tık daha zordu.
-
Ben de geçen yıldan zor olduğu kanaatindeyim birkaç kolay soru vardı ama genel olarak iktisat inkılap türkçe inanılmaz zorladı beni de 70-72 diye düşünüyorum ben de
-
Kaçla kapatacağı konusundaki tahminlerde temkinli olmakta fayda var. Gönül ister baraj puanıyla kapatsın. 2019da da barajı 400 kişi geçemez dendi ama 76 küsürle kapattı o yüzden her sonuca hazır olmakta fayda var. Çok kişinin hüsrana uğradığını unutmamak lazım.
-
Arkadaşlar selam. Tarihi zor buldum. Siz nerelerden çalıştınız? Konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın. Tarihin pusulası ya da fetihname tavsiyeleri verilmiş. Video açısından değerlendirecek olursak Ramazan Yetgin ya da Bekir Çelik'in videolarını izlemeyi düşünüyorum ama siz bunlardan hangisini yeterli görüyorsunuz sınav için ya da bunlardan başka şu hoca iyi dediğiniz biri varsa paylaşır mısınız? Teşekkürler
-
@prcibasi, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar selam. Tarihi zor buldum. Siz nerelerden çalıştınız? Konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın. Tarihin pusulası ya da fetihname tavsiyeleri verilmiş. Video açısından değerlendirecek olursak Ramazan Yetgin ya da Bekir Çelik'in videolarını izlemeyi düşünüyorum ama siz bunlardan hangisini yeterli görüyorsunuz sınav için ya da bunlardan başka şu hoca iyi dediğiniz biri varsa paylaşır mısınız? Teşekkürler
Aydın yüceye bak bekir hoca iyi ama civalamak lazım diye düşünüyorum.
-
Netini yüksek bekleyenler , barajı düşük hesaplıyor nedense ! Sınavdan çıkınca herkes zor der evet ama soru ve cevaplar hocalar tarafından yorumlanınca iktisat tr ekonomisi ve insan haklarında iyi yaptıklarını gördüler genel olarak , bence hukuk geçen seneye göre sordu diğerleri de geçen seneyle aynı ayardaydı , tarih zaten baya baya zordu konuşmaya dahi gerek yok .
74-76 bandı baraj olacaktır. Bu sene yeni mezunların giremeyeceği gerçeğini ve 440 kişilik kontenjanın da bir avantaj olduğunu bilerek sınava hazırlananların geçmiş senelerin gedikli adayları olduğunu unutmayalım ! Geçen sene 72.5 aldım bu sene 84.5 bekliyorum yine 2 ay hazırlandım sınav gününde şansı yerinde olan boş bıraktığı soruları akıl yürütüp de doğru yapanların sayısı benim çevremde baya fazla o yüzden 70 bandında kapatacak diye aşırı iyimser olmaya gerek yok hukukta bile her sene cins 5 soru vardı bu sene 7 tane harici hepsi çatır çatır yapılırdı ve insanlar bunu yaptı , yeni mezunları gözünüzde büyütürken geçmişten bu zamana hazırlanan yıllardır bilgi birikimini üst üste koyarak , sınav dilini çözerek ve heyecanını dizginleyerek gelen gedikli adayları unutmamanızı tekrardan belirtmek isterim. Bugün sorular açıklansın al koyun kara koyun ortaya çıkacaktır.
-
@kamucu-1 bu sınav ikinci kez yapılmıyor, yıllardır yapılıyor. elbette her sene sınava daha iyi hazırlanan aday sayısı artıyor ama bunun baraj üzerinde yukarı doğru bir harekete her zaman neden olmadığını 2019 ve 2020’ye bakarak söyleyebiliriz. diğer yandan geçen seneden gelenleri göz önünde tutup geçen seneden sınava girmeyen 100 başarılı adayı da es geçmemek gerek. üstelik onlar yerine en azından yeni mezun da katılamadı aramıza. barajın belli gerekçelerle yüksek veya düşük olduğunu düşünebiliriz fakat kendi tezimizi ortaya atarken başkalarının tezlerini gizli ajandalarına dayandırmak pek olmuyor bana göre. bekleyip göreceğiz, 1 ayımız daha var.
-
@gildostor gizli ajadanlara dayandırdığım bir ifade yok ben 5 yıldır bu sınava girerim yıllardır da bu forumun takipçisiyim , benim bahsettiğim klasik aday psikolojisidir Yüksek puan bekleyenler barajı düşük diye düşünürler , puanı düşük bekleyenler ya da sınırda olanlar da genel de yüksek kapatacak tribine girerler geçmiş sınav forumlarını okuyacak olursanız anlarsınız diğer adayların ayan beyan yorumlarına binaen bu yorumun yapıldığını