10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mencikof hocam Erdal Ünsal hocanın kitabından baktım c=0,5 t=0.1 ve m=0.10 vermiş bir örneğini 1 olma zorunluluğundan bahsetmiyor
-
@gildostor hocam ben de bu sene yeniyim forumda. Geçen sene sadece yorumları okumuştum o da çoğunu tamamını değil. Geçen sene netler bu kadar yüksek gelmiyordu. 40 kişilik ek kontenjan var ama netlerde yüksek. Herkes sadece Türkçe de ve tarihte zorlanmış onun haricindekiler fule yakın.
-
Taban puan tahmini için erken. Herkes yarın cevaplara baksın. Anketlerde tahmin yapılabilir. Geçen yıl anketlerde 70-75 arasında felaket bir yığılma vardı 72,75 ile kapatmıştı. Zaten burada yapılacak listede var en fazla +/- 2 fark ediyor.
-
@yamanm haklısınız hocam bu sene yorumlar bana da az gibi geldi. Yarın her şey netleşir.
-
yarin sorularin tamam mi yayinlanacak mi arkadaslar?
-
Bence bu sınav kesinlikle geçen senden daha kolaydı. 75 üstü kapatırsa hiç şaşırmam.
-
arkadaslar is gucu odemeleri ile ilgili olan soruda ki şıkları hatirlayan var mi?bide tarih sorusunda ki canakkale olayi nedir
-
@mitrandil hocam iş gücü ödemeleri 33 olacak cevap. Çanakkale olayı da doğru cevapmıs. Ben onu İstanbul'un boşaltılması yaptım. Tarihteki soruları İlber Ortaylı için hazırlamışlar galiba
-
2019 sınavı iptal olmasaydı 74.5 ile kapatacaktı. bu sınav ondan daha zordu zannımca.
-
Bu sınav geçen seneden daha zordu 70-71 aralığı kapaticagi aşikar
-
@dervisoglu o zaman en az bin kişinin mülakata kalması gerek
-
@dervisoglu Aslında dün cevaplar ortaya çıkmadan önce çoğu kişi bu kanaatteydi hatta kontenjan dolmaz falan deniyordu ama ben de dahil bence çoğumuzun cevaplar beklediğinden iyi geldi o da biraz rüzgarı değiştirdi bugün sanki. Yine de ben de 72’nin üstüne çıkmasını zor görüyorum.
-
72 olsun artık bir mülakat görelim yahu
-
@gildostor bence de cikmicak zaten yarin az çok belli olur
-
@abdurrahim-63 hocam şıklarda 35 varmiydi️
-
@parpp2 sen ne biçimsin hocam, helal olsun sana
-
@mitrandil 13 23 33 43 53 şıklar
-
@öktem_ilteriş anlamadım öktem
-
@arz-şoku allah razi olsun, dogru yapmışım o zaman,35 diye aklımda kalmis, tesekkur ederim
-
2018’de seçim oldu bütün sistem değişti ondan 2 ay sonra sınav oldu ondan dolayı baraj 70 oldu ben büyük konuşuyorum böyle anayasa değiştirip 2 ay sonra sınav olmadığı sürece bu sınavda kontenjanın dolmama ihtimali %0 bile değil. Şunu bir anlamak lazım uzaydan 10 soru da gelse bu sınavın alıcısı var öyle veya böyle yapan bir kesim var. Geçen yıl 1 puanla gitti sınav bu yıl değerlendirme yapacak olursak
Türkçe- Daha zordu
Tarih- Daha zordu
İnsan hakları- Daha kolaydı
Ekonomi- Eşit gibi
Hukuklar- Geçen yıl bütün zor sorular bir şekilde 2 şıkka indiriliyordu ama bunda full bilgi kaç bölge var ya biliyorsun ya bilmiyorsun yorum yapanıyorsun aynı şekilde 2021-2022 sorusu genel hukuğa bakarsak yine eşit gibi
İktisat- geçen yıla göre kesinlikle daha zordu geçen yıl 9-10 doğru yapmayanı dövüyorlardı resmen
40 ekstra kontenjan ve yeni mezunların girememesini , ama bu yıl girenlerin geçen yıla göre daha bilgili olduğunu düşünerekten 73.5-74.5 arasında olur gibi geliyor bana