10 yılın tecrübesi ile 71 le kapatacağı kanaatindeyim.
Mülkiamir1859.
@Mülkiamir1859.
Mülkiamir1859. tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mehmetemir haklisiniz 5 gün imiş. Teşekkürler. Vergi müfettişi bir arkadaşa sordum şu bilgiyi ekledi; Mali tatilin bitiminden itibaren 5 gün olan sureler 5 gun uzuyor. Bu eskiden 7 gundu .
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@alihan Sınav geçen seneye göre kolay bir sınav değildi. Geçen sene 78 nette kapatmıştı, bu sene iptal olacak soruları da dikkate alırsak kaymakamlıktaki gibi bir süprizle karşılaşmak şaşırtıcı olmayacaktır. 76 alan ağırlıklı ve yukarısında netleri olan adayların ümidini kesmemesi gerektiği kanaatindeyim.
-
@ignore Nurettin Bilici kitaplari iyidir. Vaktim var diyorsanız bitirmenizi öneririm.
-
@mehmetemir Notlarımda da beş yazıyor. Bir kaynakta da 2 gun olarak belirtmiş.
-
@mehmetemir Peki. Rica ederim. Hayirli geceler...
-
@fkoseli 77-79 bandında yığılma var, 80 ve üzeri puan alan her dönem olduğu gibi bu sınav döneminde de muhakkak var ancak abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum. Haliyle yükselme beklemiyorum.
-
@mülkiamir1859 Ayrıca 10 senedir bu sistemin içinden tecrübeli bir aday ve hoca olarak 80 net üzeri kapatmayacağını söyleyebilirim. 77 (alan ağırlıklı-standart sapması yüksek) - üzeri net yapan adayların mülakata kalacağını düşünüyorum.
-
@vi̇nni̇e-jones Tanıdığım Danıştayda yahut idare mahkemelerinde görevli hakimlerin çoğu da iibf mezunlarının idari Hakimlik mesleğine kabulü konusunda hemfikir. Kota konması yaman bir çelişki, üstelik iibf lilerin sınavdaki bariz başarısı ortadayken fazlasıyla düşündürücü...
Mülkiamir1859. tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 idari hakimlik sınav soruları
Sorularla ilgili WhatsApp grubu oluşturuldu. Dileyen arkadaşlar katılabilir. https://chat.whatsapp.com/FsuOoczzklVDgk4oWErB4i
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
10 yılın tecrübesi ile 71 le kapatacağı kanaatindeyim.
-
@vi̇nni̇e-jones Tanıdığım Danıştayda yahut idare mahkemelerinde görevli hakimlerin çoğu da iibf mezunlarının idari Hakimlik mesleğine kabulü konusunda hemfikir. Kota konması yaman bir çelişki, üstelik iibf lilerin sınavdaki bariz başarısı ortadayken fazlasıyla düşündürücü...
-
@fkoseli Ümitvar olmak lazım, burada ya da başka grupta gerçek olmayan net paylaşımları mevcut. Her dönemde vardı... İdari yargı hiçbir zaman 80 net ve üzeri kapatmadı bu sene de kapatmayacaktır.
-
@mülkiamir1859 Ayrıca 10 senedir bu sistemin içinden tecrübeli bir aday ve hoca olarak 80 net üzeri kapatmayacağını söyleyebilirim. 77 (alan ağırlıklı-standart sapması yüksek) - üzeri net yapan adayların mülakata kalacağını düşünüyorum.
-
@fkoseli 77-79 bandında yığılma var, 80 ve üzeri puan alan her dönem olduğu gibi bu sınav döneminde de muhakkak var ancak abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum. Haliyle yükselme beklemiyorum.
-
-
@ozbekfrkn kesinlikle karamsar bir net tahmini. 77 ve üzerinin mülakata kalacağı kanaatindeyim.
-
@berkayyy Evet idari alan daha çok etki ediyor. Bende de iptal sonrası sıralama epey yükselmişti.