10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@frie-list evet 1 ay yazıyordu 3 ay olmalıydı
-
@gildostor Bolu Gerede sorusunu hatırlıyor musunuz
-
@frie-list o belediye olması gerek diye biliyorum belediye sınırları içinde olduğu için
-
@iibf ilgili ilçe belediyesi yetkili. Aynen
-
En geç üçüncü turda tamamlanır sorusu anayasaya mahkemesi üye seçimi olacaktı
-
3 özelliği verilen kuruluş: Strateji B.B.
-
@keciborlu bende aslında kızını yanında çalıştırmak yerine başka yerde çalışırsa eve para getirir belki getirdiği para işçinin giderinden büyüktür diye fırsat maliyetini aradım bulamayınca örtük maliyet dedim
-
@keciborlu ucretli mavi yaka sanirim değişken maliyet e giriyordu diye hatırladığım için değişken maliyet yaptım
-
@frie-list çok klas bir soruydu bence o sağlamdı yani.
-
Siyasi partilerle ilgili soruyu ne yaptınız? Müşterek liste hazırlanabiliyor muydu?
-
@gürkan35 kesinlikle.. HSK üye seçiminde üçüncü turda oylama yapılmıyor çünkü..
-
Merhaba arkadaslar, cumleten gecmis olsun. Turkce ve tarih baya zordu, ozellikle tarih. İnsan haklari gecen seneye yakindi. İktisat ve turkiye ekonomisi gecmis yillara gore nispeten kolaydi. Anayasa kolay, idare kismi ise bence gecmis yillara gore zordu. Benim tahminim yine 70 bandinda kapatir.
-
@frie-list aynen iki bilgiyi de ölçüyordu.
-
@frie-list ben de öyle düşündüm dedim kura çekimini oydan saymazlar bunlar. Bir de geçen sene hak sorulmuştu bu sene onu sormamışlardır diye düşündüm
-
3 turlu seçim sorusunda düştüm. AYM olacaktı. HSK yaptım.
-
Baraj konusunda da çok aceleci davranılmamalı. Ben geçen seneki seviyede gezeceğini düşünüyorum. Daha gizli cevherler çıkmadı piyasaya buraya yorum yapanlar genelde benim gibi ucu ucuna gidenler oluyor genelde
-
İlçe insan hakları kurulu üyeleri ücret almıyor bildiğim kadarıyla..doğru şık o olabilir ?
-
@frie-list Ben de öyle yaptım. Çevre hakkını Afrika mı yaptınız?
-
İlk büyük devalüasyon ?
-
@illidan boş bıraktım o soruyu