10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
geçen seneye göre türkçe, tarih, tr ekonomisi, iktisat ve idari yapı daha zordu sanki. İnsan hakları ve idare hukukuysa daha kolay geldi ama bence genel olarak daha zordu sınav geçen seneye göre
-
@öktem_ilteriş zordu zor bir 2019 sınavına bakıyorum bir buna. Ben sınavdan sonra sorulara bakmayı sevmedigim için açıklanmaya yakın yine forumda görüşürüz. Kazanacaklara şimdiden tebrikler.
-
TİHEK de karar alma sayısını mı sormuşlardı yoksa toplanma sayısını mı
-
Zor bir sınavdı sanki..Geçmiş olsun herkese
-
@frie-list toplantı yeter sayısıydı sanırım
-
@gildostor soru kökünü hatırlayamadığım için.. karar yeter sayısı olarak aklımda kalmış ve o şekilde okumuştum . 6 yapmıştım ben
-
Gecen seneden daha iyi hazırlandım fakat sorular daha zor geldi.. kolay diyenler de var sanırım
-
@iibf babuş o kolay diyenleri nedense hiç göremiyoruz mulakatta Bu sınav baya bildiğin zordu yani
-
Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam
Abi bu sınav bi bana mı zor gelmedi sanırım . Geçen seneden de zordu bana göre .
-
@m-e-s-k moral bozmak amac bence ama zordu cidden herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyelim alıştık artık:) her sene kitap kabarıyor yeni ek konular geliyor:)
-
Bence bu sene 2018 deki gibi olacak ilk 440 a biri girecek ama 70 i bulmadığı için ne yazık ki mülakata kalamayacak.
-
@chandler-bing aşırı derece zor bir sınavdi
-
Son 3 sınavın kazananı olarak değerlendirme yapıyorum. Sınav içlerinde en zor olanıydı bence. 70le kapatacak gibi duruyor
-
Sınav nasıl dağıttıysa soruları bile toplayamıyoruz :)))
-
İktisatta refah sorusunu hatırlayan var mk tam rekabetçi piyasayla alakalı bir soruydu
-
@frie-list 1. derece fiyat farklılaştırması refahın tamamını üreciticiye aktarır dolayısıyla da tüketici refahı azalır ama toplam refah değişmez olacaktı sanırım
-
Defalarca giren ve kazanan biri olarak söylüyorum. Bu sınav 104. Dönemden itibaren gerçekleşmiş en zor sinavdi. Muhtemelen mülakata 300 kişi kalacaktır. 67 civarı ortalama olur. Hakkımızda hayırlısı.
-
Öncelikle geçmiş olsun.
Maliyet sorusunu örtük yaptım ama emin değilim. Var mı fikri olan?
-
@gildostor ben de o şekilde yaptım.. Büyükşehir belediyesinin ilçe belediye imar planını denetleme ile ilgili soru vardı.. bir şıkta bir aylık süre vardı.. doğru cevap o şık olacaktı
-
@illidan ben de sabit maliyet diye salladım. İşçi gideri yok kirayı faturaları ödese yeter dedim