10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Arkadaşlar Abdurrahman Şengel Ortaokulu'da sınava girecek varsa yeri tam olarak nerde öğrendiyse rica etsem bana da söyleyebilir mi? Kolay bir şekilde nasıl gidebilirim Ankara'da yaşamadığım için öğrenmek istedim.
-
@mirakar, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar Abdurrahman Şengel Ortaokulu'da sınava girecek varsa yeri tam olarak nerde öğrendiyse rica etsem bana da söyleyebilir mi? Kolay bir şekilde nasıl gidebilirim Ankara'da yaşamadığım için öğrenmek istedim.
Kızılay güvenparktan kalkan ilker dolmuşu ile gidebilirsin diye biliyorum hocam.
-
@illidan kpss ye hazırlanan kişiler zaten ikisini bir arada yürütemez ikiside zor bir sınav çünkü kpss ye hazırlananların bir çoğu vazgeçmiştir yada deneme amaçlı gireceklerdir diye düşünüyorum bu sene hakikaten kötü bir tarihe denk geldi
-
@iibf İnşallah çok çalışanla az çalışanı ayırt eden bir sınav olur. Son sınavda çok çalışanla az çalışan fazla ayırt edilemedi maalesef. Herkes 70 bandına ulaştı bir şekilde ama boş bırakanı şık sallayan kişi geçti. Herkes bunu dile getirdi.
-
Arkadaşlar ayrılan bakanlıkların hizmet birimleri belli oldu mu ? Bulamadım da
-
@noksani 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesine bakın hocam.
-
@ilhannn00 inşallah öyle bir sınav olur. Zaten her şeyi unutacak gibi hissediyorum onlar kıyıda köşedeki şeyleri soruyor umarım soru kalitesi iyi olur
-
@iibf Geçen sene rafta tozlanmış kanundan soru geldi. Ardından çoğu kişi, arada kaybolmuş kanunlara yönelecek. Sonra sınavda yine terse yatıracak
Yani kaliteli sorular gelecektir. -
@ilhannn00 Teşekkürler hocam
-
Yetkiuzem de yarın sabah türkiye geneli deneme var katılmak isteyenler için link veriyorum, link vermek yasaksa kaldırabilirsiniz
-
Arkadaşlar iyi akşamlar, her okulda emanet bırakabileceğimiz yer olur mu ?
-
@ayyıldız18 bazılarında oluyor benim geçen sene olmuştu bu sene ne olur bilmiyorum
-
@ceterisparibusss teşekkür ederim hocam
-
@ryu753 hocam sağ olasın gece 00.00 a kadar vaktimiz var değil mi?
-
@gürkan35 evet 00.00’a kadar giriş sağlanıyormuş.
-
@ryu753 ben kaydı bu gece bir gibi yaptım inşallah kabul ederler. Sağ olun haber verdiğin için.
-
@neyaparsanyap valahi bende bundan korkuyorum hocam mahalliye 2 farklı kanun eklendi calısmak için bi de soru gelmezse üzülürüm bu sene en azından bosuna calısmıs olmayalım
-
@1baksan hocam hangi kanunlar yeni eklendi rica etsem yazabilir misiniz? Muhtemelen çalışmışımdır ama hangisi yeni hangisi eski bilmiyorum, emin olmak isterim.
-
@illidan hocam işte bu il özel ve belediyeye pay verilmesi hakkında kanunla belediye gelirlerinden ayrıntı(bence) soru geldi. Daha önce bunlara çok calısmazdık sımdı bilmek gerekir.
-
@1baksan tamamdır hocam sağ olun, diğer kısımlar kadar hakim değilim ama ben de göz atmıştım bunlara.