10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@hll sitede ankara-konya-ankara ve konya-istanbul-ankara seferleri iptal diyor. İstanbul-ankara iptal değil olarak anladım ben. Satışa da açık önümüzdeki günler için.
-
@gürkan35, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterisparibusss Sağ olun hocam teşekkürler. Başına gelmez diyordum geldi valla. Ben kimlik kaybında gazeteye ilan verilmesi gerektiğini biliyorum ama çalintida da verilmeli mi acaba? Bir de polise gitsem savcılık soruşturma falan açsa ben davacı gözükecek ama memurlukta mülakata falan kalsak sıkıntı olur mu acaba ?
Çalıntı prosedürünü ne tam bilmiyorum. Ama şikayetçi taraf olacağın için mülakatta sorun olacağını düşünmüyorum hocam.
-
@balporsuğu ekonomik veriler paylasildi mi arkadaslar
-
@aslan-reyiz veriler paylasildimi
-
4 sayılı CBK da başa bela. Detay sorulursa çok can yakarlar.
-
@ceterisparibusss çok teşekkürler hocam iyi çalışmalar.
-
Telegram grubu var mı acaba varsa linkini alabilir misiniz
-
@paretowilfredo hocam sene icinde tekrar bi alim daha olur mu acaba?
-
@chandler-bing, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
4 sayılı CBK da başa bela. Detay sorulursa çok can yakarlar.
1 Sayılı CBK da öyle. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın fahri üyelik sorusu gibi bir soru yine gelebilir.
-
İnsan hakları eylem planından soru gelme ihtimalini öngörüyor musunuz?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Herkese merhaba , kaymakamlığı kazanan arkadaşların Ankara siyasal mezunu olduğu ile ilgili söylentiler doğru mu acaba ?
Birde KPSS A kadrolarının mülakatlarindan elenip de kaymakam olmuş tanıdığı olan var mı.
Ben hem defterdarlık hem de guydan elendim bu sene. 86 kpss ile ,Guy gibi kadroya layık görülmeyen ben kaymakamlık kadrosuna göz diktim resmen .. Her sene alıma çıkan kaymakamlık içinde şansımı denemek istiyorum ama yazılıdan değilde mülakattan korkuyorum yine.
Mulakatta niye elediklerini de bilmiyorum açıkçası. -
kaim makam çözümlü 2300 soru bankasının son kısmındaki karma 1 testi çözen var mı ?
-
@adamsmiths Ankara siyasalın ağırlığı devam etsene siyasal mezunusun diye alınma gibi bir şey yok. Tabii ki kazanma şansın var ikisi ayrı sınav. Mülakata bir şey diyemeyecegim ne yazık ki bu ülkede yaşayan herkes durumu az çok biliyor.
-
Sınav hakkında tahminleriniz nedir ? Sınavın erkene alınması sıralamayı etkiler mi sizce ?
-
@ilhannn00 bu sene sınavın tarihi çok sürpriz oldu eger sorular geçen sene ki gibi zor olursa performansın düşük olacağı kanaatindeyim
-
@adamsmiths Ankara siyasalda okuyanlar daha sağlam temelle hazırlanmaya başlıyor diğerleri o temeli sınava hazırlanırken atmaya çalışıyor herkesin çabasına bağlı sınavda diğer ünileriden mezun olupta derece yapan var:)
-
@iibf 17. Dönem kaymakamı ile tanıştım. Mülakat soruları kpss A ya göre çok ağır geldi açıkçası bana. Mulakatta böyle uç sorulsr mi geliyor peki. Nerdeyse hicbirini bilemedim. Birde bir olay soyleyip bu duruma nasıl müdahale ederdin gibi sorular geliyormus
-
@adamsmiths kaymakamlık için normal standartta sorular hocam. Kpss ile karşılaştırma yanlış olur. Komisyon bilgiden ziyade muhakeme gücünü, bildiğini aktarma yeteneğini, ne kadar çözüm odaklı olduğunu görmek istiyor.
-
@iibf yeni mezunların giremeyecek olması ve sınavın kpss sınavıyla bir nevi çakışmasını da ekleyebilir miyiz hocam, ne dersiniz?