10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@aytenka ben yaklaşık yirmi bin diye duydum
-
@mülki bana o kadar olmaz gibi geliyor ama bilemiorum
-
Yakın eğitimin Türkiye geneli denemesini çözen arkadaşlar sınavla karşılaştırirsak sizce nasıldi?
-
@ayraan Hocam orta düzeydi sanki. Ne çok kolay ne de çok zordu. Türkçe'den zorlandım biraz o da bilgisayar ortamında çözerken paragraflara tam odaklanamıyorum. Şıklarda da çelişkili cevaplar vardı güzeldi.
-
@ilhannn00 evet hocam Türkçe biraz patlattı gibi gerisi orta düzeyde dediğiniz gibi.
-
@ilhannn00 bence zordu hocamya sonuç kötü değil ama baya kafa yorucuydu ekonomik verilerde zordu
-
Sınavın bu kadar kasıntı olacağını sanmıyorum
-
Yine mi “o sene bu sene” acaba? Her şey gönlünüzce olsun çiledaş makam aday adayları
-
Arkadaşlar yasin çoban mı paylaşıyordu geçen yıllarda türkiye ekonomisi verilerini? Bu sene de paylaştı mı, paylaştıysa nereden ulaşabiliriz?
-
@gildostor, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar yasin çoban mı paylaşıyordu geçen yıllarda türkiye ekonomisi verilerini? Bu sene de paylaştı mı, paylaştıysa nereden ulaşabiliriz?
Yasin Çoban ve Berkay Cihan ikisi de paylaştı hocam
-
@ceterisparibusss öyle mi internette bulabilir miyim bu verileri veya satın almam gerekiyorsa tam olarak hangi kitaptan bahsediyorsunuz
-
@gildostor youtube da var hocam son dakika iktisat yaz
-
Sınav bana biraz zorlama geldi ama zorluk olarak beğendim. Keşke bir daha yapsalar. Sanırım yarın da bir tsne var başka bir kurumun.
-
@gildostor, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterisparibusss öyle mi internette bulabilir miyim bu verileri veya satın almam gerekiyorsa tam olarak hangi kitaptan bahsediyorsunuz
Yasin çoban face grubunda paylaşmıştı oradan bulabilirsiniz. 50 sayfa pdf, berkay cihan da youtubeden videoyla paylaştı. Satın almanıza gerek yok.
-
Arkadaşlar kimlik bilgilerim dolandırıcıların eline gecti. Kimliğimi iptal edicem şimdi yeniden cikarticam. Hemen gelmezse yeni kimlik sınava nasıl girebilirim. Valilikten alacağım bir kağıtla girebilir miyim?
-
@gürkan35, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar kimlik bilgilerim dolandırıcıların eline gecti. Kimliğimi iptal edicem şimdi yeniden cikarticam. Hemen gelmezse yeni kimlik sınava nasıl girebilirim. Valilikten alacağım bir kağıtla girebilir miyim?
Geçmiş olsun hocam. Yeni kimlik çıkartırken geçici nüfus kağıdı veriliyor onunla girmen de sorun olmaması lazım. Başvurudan sonra da 2 gün içinde yeni kimlik teslim ediliyor hocam. Sınava kadar yeni kimliğin elinde olur.
-
@ceterisparibusss çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
-
@ceterisparibusss Sağ olun hocam teşekkürler. Başına gelmez diyordum geldi valla. Ben kimlik kaybında gazeteye ilan verilmesi gerektiğini biliyorum ama çalintida da verilmeli mi acaba? Bir de polise gitsem savcılık soruşturma falan açsa ben davacı gözükecek ama memurlukta mülakata falan kalsak sıkıntı olur mu acaba ?
-
Ankaraya istanbul ve konyadan hızlı trenle gelmeyi düşünen yada bilet alan varsa sel nedeniyle raylar zarar görmüş tüm tren seferleri iptal haberiniz olsun arkadaşlar.
-
Tekirdağ'dan sınava girecek var mı?