10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@tomjoad Bence kafanızda öncelikli dersleri belirleyip yoğunlaşın. Ayrıca unutmamışsınızdır size öyle geliyordur
-
@gürkan35 hocam şu açıklamalı sorular kitapları üzerinden mi tekrar etsem kararsız kaldım ya
-
Son dakika iktisat güncel veriler kitabı olup da işsizlik-enflasyon-büyüme dışındaki verileri benimle paylaşabilecek olan var mı?
-
arkadaşlar aramızda son kaymakamlık mülakatına kalıp elenmiş olan arkadaşlar var mı
-
@aytenka buyrun benim
-
@tomjoad Bilemedim hocam daha tecrübeli kişilere sorun.
-
@tomjoad, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@gürkan35 hocam şu açıklamalı sorular kitapları üzerinden mi tekrar etsem kararsız kaldım ya
İyi bir açıklamalı soru kitabıyla büyük faydası olur. Soru üzerinden tekrar yapmak daha iyi.
-
@ceterisparibusss eyvallah hocam.
-
arkadaşlar giriş yerleri açıklandı ancak ulaşamıyorum sizde de öyle mi?
-
@anadolu-109 ben de ulaşamıyorum
-
Gerçekten şaka gibi bir kurum bu ÖSYM. Bu denli fahiş fiyatlara sınav yapıp bir başvuru linkini bile baştan savma ilan ediyorlar. Bunca insan emek veriyor. Yoksa ben mi bir yanlışlık yaptım, parayı mı yatırmadım diye bin türlü korku saldı insanları. Yazık günah, bir tane düzgün yönetici de mi yok kurumda.. Çalışanlar da sözde kariyer uzmanları... Yazık.
-
Sakin olun arkadaşlar heran açıklanır.
Bilet alma vakti geldi gibi
-
Arkadaşlar ilk defa Ankara'ya gideceğim ANKARA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ Ankara/Çankaya fikri olan var mı ? Kalacak yer konusunda semt konusunda ?
-
Ahmet Yesevi Ortaokulu var mı?
-
Arkadaslar sene icinde tekrar kaymakamlik alimi olur mu?
-
@mrvguy genel kanaat olmayacağı yönünde bakan beyin son açıklaması ona yoruldu. Ama bir kesinlik yok tabi ki.
-
@eskivergici nasil yani olmayacak mi?
-
@mrvguy hocam az onda umut edecektim hani tekrar bi alim olacagi yonundeydi
-
Kaldı bir hafta Bu sene gerek forumda, gerek çevremde sessizlik hakim, sanırım en sessiz kaymakamlık başlığı bu yılınki oldu.
-
kaç kişinin başvurduğuna dair bilgisi olan var mı