10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@prime1793 yeni basımı yokonu biliyorum da :((((
-
Selam kendini bu kutlu mesleğe adayan, yılmayan, azimli, kararlı arkadaşlarım. Çeşitli sebeplerden dolayı bu sene hazırlanma sürecim sekteye uğradı. Artık bende varım inşallah yetiştirebilirim. Herkese başarılar.
-
Ahmet Nohutçu'nun KAS denemelerinden kaç net yaparsak iyidir? geçen sene bu denemelerden kaç net yapanlar mülakata kaldı? acaba elinizde böyle bir bilgi var mıdır?
-
Yiğit hocanın kaim makam soru bankasını çözüyorum (2300soru) sizce sorular biraz kolay mı yoksa 3. sınavım diye bana mı kolay geliyor
-
@miazim bende yakın başladım inşallah yetiştirsin kardeşim
-
Bitirdiğim derslere, kısa tekrar yeter dediğim konulara bir müddet bakmayınca sanki hiç çalışmamışım gibi oluyor. O moral bozucu işte.
-
Yargının denemesinin Allah belasını versin 6 tane İYUK sorusu koymuşlar böyle bir hatayı nasıl yapabilirler aklım almıyor
-
arkadaşlar aşağı yukarı kaç başvuru olmuştur bilgisi olan var mı
-
@chandler-bing Benim de notlara bakınca öyle oluyor ama soru karşıma çıktığında o aşinalık yeterli oluyor sanki.
-
@aytenka 12-13 bini geçmez.
-
@balporsuğu artık sorular ezberleniyor çöze çöze. zaten sınavdaki 54 soruluk bölümün 40- 45i çalışan herkesin yapabileveği sorular oluyor.
kaimi dikkatli incelersek geçmiş çıkmış sorularla neredeyse birebir sorularla karşılaşırız. -
@hahamas 3 senedir bu sınava hazırlanıyorum. bu sene de kazanırsam 3. mülakatım olacak inşallah. piyasadaki tüm denemeleri geçen 2 yılda çözdüm. eksiksiz hiçbiri sınava yakın ve ya uygun değil. bu sene deneme çözmedim. 2019da kasta 75 civarı yapıyordum sınavda 83 yaptım. geçen sene denemelerde en düşük 85 yapıyordum sınavda 75 yaptım.
-
mas denemelerini nasıl arkadaşlar çözen var mı?
-
Geçen yıl 4T nin denemesini aldım iki tane çözdüm bıraktım duruyor dolapta. Be mübarek adamlar çıkmış sorularada mi bakmadiniz sınavla alakası yok. Türkçede bile dil bilgisi soruları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Dil bilgisi sınav mufredatinda yok. Bir tek iktisat yüksel bilgili hazırlamıştı o sınav formatindaydi sadece.
-
@arz-şoku anladım hocam. pek sınavla denk değil diyorsunuz. ama 80 civarı yapsak iyidir yine de.
-
@aytenka Bu sene düşük bekliyorum hocam umutsuzluk falan 11.000 falandır diye tahmin ediyorum belki daha az.
-
@ilhannn00 çok güzel sorular var(!). il idaresi kanunundan bir soru yazmışlar öncüller için neredeyse alfabedeki tüm harfleri kullanmışlar.
-
@arz-şoku teşekkürler hocam
-
15 Temmuz sürecinden sonra başlatılan program kapsamında kaymakamlık eğitimlerinin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Bakan Soylu, “110’uncu dönemde inşallah 110 kaymakamla kaymakamlıklarımızı buluşturacağız. Zannediyorum ki 15 Temmuz’un bize vurduğu sekteyi de 110’uncu dönem ile tamamlamış olacağız ve normale döneceğiz inşallah. Bu arada bir bilgi daha, sadece kaymakam almadık, mülkiyet teftiş kurulumuzu da güçlendirmeye çalışıyoruz. Birçok meseleyi bir arada yönetmeyi, birçok eksiğimizi bir arada kapatmayı, görev edinen bunu da bu dönemde sağlayan anlayışla gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.
-
@chandler-bing, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
15 Temmuz’un bize vurduğu sekteyi de 110’uncu dönem ile tamamlamış olacağız ve normale döneceğiz
''15 Temmuz’un bize vurduğu sekteyi de 110’uncu dönem ile tamamlamış olacağız ve normale döneceğiz'' derken bundan sonra daha az alım olacağını ya da bir süre olmayacağını mı demeye çalışıyor acaba?