10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@prcibasi üç haneli alımlardan iki haneli alımlara dönülmüş olur
-
sınavla ilgili neden kimse bir şeyler yazmıyor. geçen sene sınava 20 gün kala 150 sayfa yazı yazılmış. bu sene 10 da biri kadar nerdeyse. ben uzun süredir siteye girmiyordum. bu sınav için gireyim dedim. kimseden çıt yok.
siteye ilgi mi azaldı yoksa bu sınava başvuru sayısı çok mu az? sevinelim mi? -
@hahamas önceki senelerde yok ilan şu zaman gelecek, hayır şu ayda gelecek tartışmaları oluyordu. duyum paylaşanlar, duyumun duyumunu paylaşanlar oluyordu. bu sene pat diye ilan geldi. herkes ders çalışıyor.
-
@prcibasi konuyla ilgili benim duyduğum bir süre sınav olmayacağı yönündeydi. Bu açıklamayla da Büyük bir ihtimalle en az 1.5 2 yıl süre alım olmayacak.
-
Sınav giriş belgeleri ne zaman çıkar acaba bilginiz var mı? Normalde kaç gün önce çıkıyordu?
-
@arz-şoku hocam anayasa-idare de kaimi rahat bir şekilde çözebiliyor olmak sınav için yeterli bir seviye midir sizce?
-
@ceterisparibusss Arkadaşlar bundan sonra uzun süre alım olmayacağı düşünülüyorsa bir ay daha beklenip mezun olacakların da girmesi sağlanmaz mıydı? Çünkü mezun olacak kitle azımsanacak gibi değil.
-
@kaimadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ceterisparibusss Arkadaşlar bundan sonra uzun süre alım olmayacağı düşünülüyorsa bir ay daha beklenip mezun olacakların da girmesi sağlanmaz mıydı? Çünkü mezun olacak kitle azımsanacak gibi değil.
Erken yapılma nedenini daha önce yazmıştım. İhraçlar ve emeklilik durumları nedeniyle sınav erkene çekildi.
-
Sınavın en güzel yanı grupta konuşulanları takip etmekti artık o zevkten mahrumuz
-
@illidan ortalama 40 soru için yeterli olabilir. tabi bu sene sınavın nasıl olacağını bilemeyiz.
-
@arz-şoku teşekkür ederim. Peki özellikle idarede ekstra netler için mevzuatın derinliklerine mi inmek lazım ne önerirsiniz? Kaim sanki soru potansiyeli olan çoğu yerden sormuş gibi geldi bana. O yüzden 40 demeniz şaşırttı açıkçası.
-
Bence alım yine olur, "normale döneceğiz" den kasıt sayının 50-60 vs.gibi ikili sayılara düşme durumudur bence.
-
@illidan keşke bunun cevabını bilsek. ama geçen sene gördük ki mevzuat açısından sınır yok.
-
@prcibasi 10 gün önce çıkar.
-
Arkadaşlar başkent deneme ile akademikus denemeyi çözen var mı hangisini önerir?
-
MAS ya da naib deneme çözen var mı? Hangisi daha yakındır sınava?
-
İnsan hakları İçin önereceğiniz soru bankası var mı
-
arkadaslar iktisat okullari icin yuksel bilgilinin kitabi sart mi?400 sayfa bir kitap ve cok fazla...normal iktisat kaynaklarından anlatilan ikitsat okullari yeterli olmaz mi?oneriniz nedir
-
@mitrandil İktisat medresesi videolarına bakabilirsiniz sınav için yeterli olur. Kitap olarak Analizi tavsiye ederdim ama az zaman kaldı bu saatten sonra kpssye girmeyecekseniz kitap almak anlamsız olur.
-
Arkadaşlar bir sanssizliktan ötürü 2 3 hafta kadar çalışmaları odaklanarak yapamadım. Daha önce konuları çalıştım ama aklından herşey uçmuş gibi. Kalan sürede nasıl bir yol izlemeliyim ?