10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mülkiye1859 aynı okuldan mezun bi kardeşi kırmak istemem ama biraz garip geldi açıkçası.....
-
@mülkiye1859 Kral insallah yanlış değildir yanlışsa sıkıntı . En az 2 doğru çıksa fitsin.
-
Yine troll hesaplar türedi gibi his...
-
@icon 2016 dan beridir üyeyim trol hesap söylemi banaysa eğer biraz ağır geldi. Net olarak hatırlamadığım için 73 net üzerine ekleyip ortalamayı şişirmek istemedim, yanlış olarak hesaplayıp ortalamayı düşürmek istemedim ben dürüst davrandım. Trol olduğumu düşünüyorsanız adminler hesabımı kapatabilirler.
-
Yaw arkadaşlar adamı rahat bırakalım hesaplandığı şey odur belki. Belki cidden hatırlamıyor zaten 15 gün sonra ak koyun kara koyun belli olacak kaçla kapatacağını görürüz birbirimizi kırmayalım kötü niyetli olanın sonucu kötü gelsin iyi niyetli olanın sonucu iyi gelsin temennisi ile herkese hayırlı akşamlar dilerim
-
@kartalbaba Kral kötü niyetli olan da kazansın deme öyle Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@mülkiye1859 ben genel itibariyle söyledim, sana özel değil.
-
@kaymakamme, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
duyumcular gelse artık heycanlansak
Soyle bir baktimda YKS sonuc aciklama kpss sinavi gibi yogunluklardan belki bu hafta icin duyum gelmesi zor osym'nin öteleme olasiligi yuksek, normalde persembe cuma gelebilir derdim duyumlar. surasida var kanimca osym icin bizim sinavi okumak 1 gunluk is bakalim osym nasil davranacak..
-
Bu forumda dönen her muhabbeti seviyorum, duyumcu aranmasını, çıkınca linç edilmesini, sınav sonrası muhabbetlerini, hatta trollerini bile seviyorum.
Bu yıl telegram guruplar vs. canli olduysa da formun yeri ayrı, nasip olur kaymakam olursam gine dönüp dönüp bakacağımGecenin sessizliğinde aklımdan geçenler..
-
Şafak 13 mü
-
@pisagor bi sürpriz yapıp haftaya cuma aciklasalar da bitse şu stres, gerci mülakata kalırsak daha büyüğü başlayacak ama olsun
-
@olursaekime Kral kötü niyetli insanın özü kötüdür. Özü kötü olan birinin halka ve hakka hizmet analyışı içinde olması idarecilik mantığına ters
-
ÖSYM yks sınavını açıklamış, bizim sınavı da erken açıklayabilir.
-
büyük ihtimal haftaya aciklama yapabilir gibi geliyor üniverste sınav sonuclari 4 agustosta aciklancakti
-
üniversite sınavları hep erken açıklanıyor tercihler nedeniyle. geçen sene de 1 hafta erken açıklanmıştı.
-
@arz-şoku, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
üniversite sınavları hep erken açıklanıyor tercihler nedeniyle. geçen sene de 1 hafta erken açıklanmıştı.
Hocam YKS sonuçları geçen yıl tam gününde ÖSYM nin belirttiği tarihte açıklanmıştı. Keza geçen yıl kaymakamlık sınavı da ÖSYM nin belirttiği tarihte açıklanmıştı
-
YKS ve kaymakamlık arasında başka sınav yok bildiğim kadarıyla o yüzden 12'sinden önce açıklanacağını düşünüyorum.
-
Haftaya kalpler hızlı atar o zaman.
-
Duyum olmayınca ibre sınav ne zaman açıklanacağına dönmüş en fazla iki gün önce açıklanır baraj tahmini artı erken aciklanirmi heycaniyla birleşirse insani yorar o yüzden en erken 10unda bence açıklanır ....kimseden ses seda yok duyum da yok
-
@districtgovernor, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
baraj tahminim 73