10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
soru iptali olması 2 taraflı bir durum oluyor. bir yönden iyi bir yönden de kötü şöyle ki iptal olunca küsüratlarla kapatıyor sadece 440 kişi kalır ama bu sefer de doğru yapanın sıralaması geri atıyor. diğer yönden de bu sene iptalsiz yaklaşık 460 kişi kalır mülakata.
-
Öyle maalesef 71 aralığına bile düşme ihtimali var eğer iptal olmadığı doğruysa. Tecrübeli olan amirim de aynı düşüncede olduğunu belirtmiş.
-
@arz-şoku 100 kişilik alımda 437 kişi mülakata çağrılmıştı. Şu halde 490 kişinin çağırılması bence anormal olmaz hocam.
-
@eskimülkiyeli 416 kişi çağrıldı, 417.olduğum için net biliyorum
-
@eskimülkiyeli 416 kişi vardı listede. sonradan soru iptal olunca 430lara çıktı
-
@siyahadam hocam puanla ilgili bir şeyler söyleseniz keşke
-
@can-mavi iptaldan sonra 437 diye biliyordum ben. Yanlış biliyormuşum demekki
-
@eskimülkiyeli iptalden sonrayı sayma bence dostum, çünkü iptalden sonra neti düşen ancak ilk açıklamaya göre ilk 416 daolan kişi de mülakata kaldı
-
@fiona13 71 çok düşük değil mi hocam o kadar olamaz gibi sanki ama siz öyle takdir etmişseniz saygı duyarım ama bilemedim
-
@fiona13 nerede belirtmiş hocam ?
-
Önceki iletisinde görmüştüm, bence 72-73 aralığında kapatır. Bekleyip görelim, girdiğim üç sene içerisinde en zor sınav buydu, hislerim bu yönde yanılıyor da olabilirim.
-
Hocam öncelikle duyumunuz için teşekkür ederiz ağzınıza sağlık @siyahadam
Bu forumda herkesin her dediğini kafaya takacaksak ohoo.. Millet umut bağladığı için her yorumun bir sempatisi ya da antipatisi olabiliyor ve bu kişiden kişiye değişiyor. Burada olmamızın sebebi birbirimiz ile fikir alışverişi yapmak ve duyum vs. paylaşmak. Siz gayet iyi yaptınız duyumunuzu buraya yazarak. Artık doğru çıkar yanlış çıkar önemli değil. Tekrar kendi adıma teşekkür ederim. Diğer duyumlar da olursa buradan öğrenmek isteriz. Diğer arkadaşlara da bu sözüm. Lütfen paylaşın. -
@can-mavi evet 416 kişi mülakata kaldı ancak iptalden sonra 16 veya 17 kişiydi tam hatırlayamadım onlar da mülakata girdi.
-
@srsmn evet biliyorum ancak onları saymamak lazım. iptalden sonra puanı düşen kimse mülakat listesinden çıkarılmadığı için onu baz almamak lazım.
-
@srsmn o 17 kişiden kazanan oldu mu acaba merak ettim
-
@yapma-evladım oldu
-
@Ömermuhtar Tahmin listesi 100 ü buldu mu hocam?
-
@chandler-bing an itibariyle 68 kisi oldu hocam.
-
kim ne biliyosa söylesin açıklasın da ortalık yangın yerine dönsün azıcık ya, son 3-4 senedir olan kavga gürültüye alışmışken bu seneki sessizlik hiç iyi değil...
-
@can-mavi ben olmadı diye biliyorum kaymakam bir arkadaşım söylemişti ek mülakattan kimseyi almadılar diye.