@kartalbaba hahahaha analiz gibi analiz gerçekten
yapma evladım
@yapma evladım
yapma evladım tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@discotheque sırf senin için hesap açtım. yaptığım iş değil sen yordun beni. anla artık adam yalan söylüyor yalan. hala kardeşim falan yazıyorsun adama yeter ulan
-
Özlü sözler yazıp insanlara öğüt vermeyi de hiç anlamamışımdır. insanlar gerilebilir bırakın streslerini boşaltsın kavga etsin. erdem beyazıt gibi isyan şiirleri yazacağım(erdem beyazıt'ın isyan şiiri mi var diyenle dövüşürüm)
-
@olursaekime bak yemin ederim tartışma başlatmak için söylemiyorum ama içimde de tutamıyorum artık. sürekli kral diye hitap etmek cidden çok antipatik bence. tabi tercih senin istersen devam edebilirsin sonuçta hakaret değil.
-
@Avşar-Beyi sansüre karşıyız avşar beyi. birde hafta sonu hatunla şekerpare filmini izledik. herkese öneriyorum. çok eğlenceli film.( sosyal sorumluluk )
-
@eşref arkadaşlarının ve senin ortalaman 73,5 yapıyor. neden bilmiyorum bunu bir işaret olarak yorumladım
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
@yüzbaşı çok teşekkür ederim kardeşim
-
neden direkt sonuçları beklemiyorsunuz. Sonuçlar açıklana kadar dikkatinizi başka şeylere yoğunlaştırabilirsiniz. mesela hafif bir İngilizce altyapısı olan 1 ayda çok rahat 1 kuru bitirebilir
-
@Antimülakat sarılıp ağlaşasım geldi. benim de öyle. 70'e gelmezse iç çekeceğiz
yapma evladım tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 Sayıştay Denetçiliği Sınavı
@senior gerçekten bu sınav hakkında neden kimse bir şey bilmiyor. Hiç mi alım planlaması yapmıyor kurum
-
RE: 2022 Sayıştay Sınav Ilanı
arkadaşlar sınavla ilgili bir duyumunuz var mı? Şu hasret bitsin artık.
-
@108-dönem Tam tarih olarak bildi adam. Laf atanlar olmuştu ben de teşekkür edeyim o zaman.
-
@yüzbaşı çok teşekkür ederim kardeşim
-
arkadaşlar monopol'ün idari yargı hakimliği seti sizce sınav için yeterli olur mu? yayını kullanıp kazanan var mı aranız?
-
@can-mavi ya oğlum saçmalamayın kaç yaşında insanlarız ne olacak. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz şurada cidden sıkıntı yok
-
@can-mavi ya yapma Allah'ını seversen. sen o zaman da özelden mesaj atmıştın bana 'onu bana yazdın değil mi? yoksa çok vicdan azabı çekerim' diye. ben de sana yazmamıştım dedim. sonra olay tatlıya bağlanmıştı. yani sen durduk yere üstüne alınmıştın. açıp okuyabilirsin istersen mesaj kutusundan. bu olaya gelince; ne var ki, ben durduk yere insanlara soytarı diyeyim. tabi ki o adama gönderme yaptım. yine önceki iletilerimde de geçen seneden beri bu adamı eleştiriyorum. bunları da görebilirsin profilimden. neyse ama olur böyle şeyler sıkıntı yok
-
@mülkiidare110 galiba bunu bana yazmadın çünkü kaymakam olmazsın falan ben böyle bir göndermede bulunmadım. Ben sadece bu ahmetdeniz 'soytarısına' dedim diyeceğimi.