10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mülkî ormanlar yanarken, Yangın haberleri okumak için mi girmiştiniz siz bu siteye arkadaşım. Madem bu kadar önemsiz böyle kötü bir günde girmemeliydiniz foruma. Söylediğiniz ile yaptığınız çelişiyor. Size insanların tepki vermesini de anlamalısınız bence. Buradaki insanlar foruma yazı yazınca sanki ormanlarımızın yanmasına üzülmüyormuş gibi konuşuyorsunuz itham ediyorsunuz.
-
@çetin kardeş forumdan üyelik nasıl silinir biliyor musun
-
Farklı bir hesaplama olarak;
80 ve + 100 kisi
79 100 kisi
78 100 kisi
77 100 kisi
76.5 40 kisiBu şekilde dağıtınca bile 76.5 civarında kalıyor baraj kaldı ki rakamların bu şekilde dağılması zaten rasyonel değil onun için barajın 73.5 civarlarında kalacağını düşünüyorum
-
@mülkiidare110 geçen sene 71 puan 561e denk geliyordu ve 400. kişinin puanı 72.75. Arada 161 kisi var ve 0.25'den 7 puan dilimi. Ortalaması alındığında ise her 0.25lik puana 23 kisi düşüyor. Geçmiş mesajlardan birisinde 440. Adayın 72.25e denk geldiği yazılmıştı bu şekilde de ortalama hesaplandığında 24.2 kisi düşüyor..
Yukarıdaki örnekte ben her puan dilimini 25 kişiden hesapladım ancak 79.75-79.50-79.25-79 gibi puan dilimlerinin hepsinde 25 kişinin olması imkansız sayılır. Örnek vermek gerekirse geçen sene 416 kişinin mülakata katıldığı söyleniyor yani 72.75 de bulunan kişi sayısı 400. kisi ile birlikte 17 ve aynı şekilde rakamların yüksek puan diliminden alt dilimlere doğru artacağını varsayarsak 79lu puan diliminin tamamında en fazla 40 kişi çıkar. Bu açıdan baktığımda sınavın normal şartlarda 73.5 üzeri kapatması için imkan yok gibi duruyor
-
@mülkî Sonuna kadar hak veriyorum hocam size
-
@karayell Arkadaş nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama burası mahşer yeri ... Elbette hepimizi merak ediyoruz sınavın sonucunu. Mülki hocama şu konuda katılıyorum. Bu kadar yorumun arasında bir geçmiş olsun. Yangın çıkan bölgede yaşayan veya çalışan var mı ? Diyen bir kişi bile çıkmamış. O üzücü sadece sürecin başından beri forumu takip ediyorum. Alalede insanlar değilsiniz. Hepimiz kaymakam adayı olmak için buradayız. Toplumsal olaylara merakimiz ve kişisel meraklarimiz arasinda bu kadar uçurum olmamalı. Umarım herşey hepimizin istediği gibi olur. Kimseyi yargılamak haddim değil. Yorumum yanlış anlaşılmasın.
-
@mülkî İnsan zekasına olan inancımdan dolayı yazdıklarının başarılı bir troll girişiminden ibaret olduğuna inanmak istiyorum ama bunu ciddi ciddi yazdıysanız da şifa diliyorum.
-
@mülkî girme silinmiş sayılır
-
Biz vatana millete hayırlı bir evlat olmak için gecemizi gündüzümüzü farz-ı kifaye bir meslek için feda etmişiz. Buradaki insanlara orman yangınına niye üzülmüyorsunuz demek bana zül gelir. Bu sayfa can sıkıntısından dolayı açılmış goy goy yeri değilki millete böyle bir ithamda bulunayım. @mülkî kardeşimiz belliki üzülünce duygularını dışarı vuran bir kişiliğe sahip. Bir yönetici adayının duygularına hakim olması gerekir. İyi bir puanınız varmış mülakatta size başarılar diliyorum. Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
-
Açıkçası Antalya'da doğmuş ve büyümüş bir insan olarak yaşanan durumdan dolayı duyduğum üzüntü arkadaşı tam manasıyla haksız bulmamı engelliyor. Galiba insan destek bekliyor bu tür acı olaylarda. Fakat o arkadaşın kaçırdığı bir nokta var; belki twitter'da instagramda ya da bilimum sosyal mecrada bu tepkisini insanlar verdi -ki bence yine de çok yapmacık ama elden ne gelir deyip en azından bunu yapmayı istemek de insani tabi- ve burada da kaymakamlığa dair bilgi almaya geldi insanlar. Buradaki insanların hepsini bir torbaya koyup tabiri caizse vicdansızlık ya da duyarsızlıkla suçlamak hoş değil.
-
Anlamakta güçlük çekiyorum ülkenin hemen her yerinde ciğerleri yanarken ve burada da sanki farklı bir dünyada yaşıyormuşcasına takıntılı bir şekilde puan kaçla kapatır girebilir miyim düşüncesi bana hiç sağlıklı bir düşünce olarak gelmiyor. Bana laf yetiştirmeye çalışan arkadaşlar hepiniz sınavı kazanın da sonrasında biraz olsun normalleşirsiniz umarım
-
@mülkî tamam sakin ol sen de. niyetin iyi olsa da konuşma şeklin yüzünden etkili bir mesaj veremiyorsun artık.
-
@mülkî hocam öncelikle görüşünüze sonsuz saygı duyuyorum. Bu tartışmada haksız bir taraf olduğunu da asla düşünmüyorum. Yalnız size haddim değil ama bir tavsiye vermek isterim. Üşenmeyip foruma girip eleştirilerinizi yazacağınıza girmeyin hocam siz de buralara. Merak edip sayfaya bakmışsınız demek siz de. Bakmayın yani şu süreçte ilginizi çekin taban puandan da bu forumdan da. Sizin düşüncelerinizin kimseyi alakadar etmediği gibi başkalarının da nerde ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Hayırlı cumalar cümleten.
-
@mülkî Arkadaşım AFAD twitter yangın paylaşımı altına puan tahmini yapılmış gibi davranıyorsun. Bu grubun amacı belli ayrı bir başlık açılır orda konuşulur. Başlığı kontrol etmende fayda görüyorum.
-
@yapma-evladım etkili bir mesaj verme gibi bir amacım yok benim sadece durum tesptinden ibaret yazdıklarım
-
@mülkî hocam bunca üzüntünün arasında foruma girmek nasıl aklınıza geldi. Bu kadar hassas birinden daha farklı tepki beklerdim açıkçası.
-
@çakır eyvallah kardeşim foruma girme sebebim gündem çok başkayken hala kısır döngü puan muhabbeti dönüyor mudur acaba düşüncesiydi ve şunu fark ettim bu forum bazıları için farklı bir dünya halini almış
-
@mülkî mesela senin için. Dünya bu forumda dönmüyor bak işine. Şuan bilgisayarında eminim 100 sekme açıktır. boş insan...
-
@lallanaa çok dogru
-
@mogut3 hocam siz de sakin olun kimseye saygısızlık etmeden de tepkinizi dile getirebilirsiniz.