10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@semihylc en iyisi arayıp öğrenmeniz hocam, teferruatını bilmiyorum.
-
hocalarım ben geçen sene eş değerlik belgesinin aslını bakanlığa mülakat öncesi teslim ettim bu sene tekrar talep etmem gerekiyor mu yökten
-
Ya alım sayısı gayet iyi de saçma sapan mevzuatları sormazlarsa gayet iyi olacak. Hele o güncel verileri hatırlamak bile istemiyorum şahsen.. Anayasa mesela kolaydı, başka kısımlar ise çok zor. Test etse sınav, şöyle keyif alsak, kıyasıya yarışsak.. Ne güzel olur.
-
Geçen yıl ki ilanda da sınavın Ankara‘Da yapılacağı yazıyordu ancak ösym başvurusu yaparken birden çok ilde yapıldı’inşallah bu yıl da aynı birden çok ilde olur.
-
Sınav ücreti 375 lira
-
@chandler-bing, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Sınav ücreti 375 lira
Galiba bu geç ödeme ücretiymiş.
Ücret 250 liraymış -
Hayırlı olsun... Mülakata gidecek kişi sayısı 440
-
başvuru sayısı kaç olur acaba geçen sene kaç kişi girmişti bilen var mıdır?
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun. Her anlamda hak eden arkadaşlarımızın emeğinin karşılığını alması dileğiyle.
-
Sevgili dostlar çalışma ekonomisi mezunlarına sanırım bu denklik belgesi geldiğinden beri her sefer denklik verilmiş bu bir emsal karar olup her sene veriliyor mu yoksa her sene ayrı ayrı inceleniyor mu başvurulur bilgisi olan var mıdır? İyi çalışmalar
-
110 kişi 110. dönem için bir jest miydi? İhtiyaç gereğini bize gösterip yakın zamanda 2. sınav için yeşil ışık mıydı?
İhtiyaç 110 kişiyle yeterince giderileceği için sınavın yakın zamanda yapılmaması belirtisi miydi?
Sınav konularından zaman kaldıkça bunları da düşünüyorum
-
Arkadaşlar daha önce konusulmuştur kesin ama yardımcı olursanız sevinirim. Eş değerlik belgesi talep dilekçesini nasıl yöke göndercez? Yardımcı olursanız sevınırım.
-
Bu yıl da sadece Ankara mı olacak yoksa geçen yıl gibi belirli şehirlerde mi olacak?
-
@brunomars123 Hem pandemi koşulları hem de ekonomik koşullar göz önüne alındığında geçen seneki uygulama herkes için faydalı olacaktır. Bu konuyla alakalı ÖSYM’yi arayıp veya Cimer üzerinden talepte bulunulabilir.
-
@kaymakam hatta keşke @paretowilfredo Tercihin yap olarak bize destek çıkıp bunu haberleştirse Zira 20 bine yakın kişinin aynı gün Ankara’ya hareket etmesi ufakta olsa bi hareketlilik yaratıp bulaş riskini arttıracaktır.
-
Bölümüm açısından sorun olmadığı içim hiç takip etmememiştim, ÇEKO mezunu arkadaşım için eş değerlik belgesi örneği olan varsa benimle paylaşabilir mi?
-
Eşdeğerlik belgesini başvuru esnasında mı yoksa mülakata kalırsak o zaman mı çıkarıcaz
-
@hakhukukadalet mülakata kalmanız halinde isteniyor.
-
@ceterisparibusss arkadaşlar eşdeğerlilik belgesinde dilekçe transkript kimlik diploma fotokopilerini hazırladıktan sonra nasıl gönderiyoruz. Daha önce almış olan gerçekten yardımcı olursa çok mutlu oluruz . Sadece deneme amaçlı sınava gireceğim işletme fakültesi mezunuyum ancak bölümüm olmadığı için sizlere sormak istedim teşekkür ederim
-
Arkadaşlar iyi akşamlar, ben 2018 de eşdeğerlik belgesi aldım bölümüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, sizce şuanda aldığım eşdeğerlik belgesi geçerli midir, herhangi bir süreye tabii değil, değil mi?