10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Sınav tahminini 72 civarı olarak açıklamış ve ciddi şekilde yanılmıştım. Her nedense yeni sınavında Aralık-Ocak aylarında gelmeyeceğini düşünüyorum. Umarım yine yanılırım. Yeni sınav duyumu için çok erken olduğunu düşünüyorum.
-
@antimülakat hocam taban puanında herkes yanıldı. çoğu kimse 75 beklemiyordu. hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah ocak şubat gibi sınav gelir.
-
@antimülakat yanılmıyorsam 2014-2015 yılında da iki tane sınav olmuş. o yüzden olabilir deniliyor.
-
2010 sınavı 8 Ağustos
2011 sınavı 16 Ocak arada var 161
Bu sınav 25 Aralık olursa arada 168 gün zaman kalıyor. -
Arkadaşlar 110 dönem telegram grubu kurulsa malum evraklar istenilyo v.s hızlı bir şekilde hepberaber iletişim halinde olabilirsek daha iyi olacak.
-
109 dönem arkadaşlar telegram grubu kurmustu evrak vs isteniliyor hizli iletisim adina.böyle bi calisma yapsak arkadaslar.
-
Tecrübeli arkadaşlar geçen yılda bu şekilde hızlı mı ilerliyordu süreç? Yoksa bu yıl mı bir hızlanma var?
-
@aslıhannn hızlı ilerleme yok. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 18 Kasımda sınav açıklanmış, 10 Aralık'a kadar belge teslimi istenilmişti. Bu aşamadan sonra esas süreci uzatan belge tesliminden sonra mülakata girecek adaylar hakkında yapılacak güvenlik soruşturması aşamasıdır.
-
@mckr213 teşekkür ederim hocam. Umarım hızlı sonuçlanır .
-
@aslıhannn rica ederim. Geçen senelere bakarsak Ekim başı mülakatlar yapılmaya başlanacaktır.
-
Arkadaşlar nasipse eger bu sınavı kazanirsak okuduğun okul , mezuniyet ortalaması vs bunlara mülakatta dikkat ediliyor mu?
-
@tugcelim aynı okuldan birinciyi almayıp, zar zor mezun olanı aldıkları oldu. Artık pek önemi yok.
-
Arkadaşlar bu yıl bi değişiklik yapıp kitaptan çalışmayı bırakacağım. Tüm mevzuatın çıktısını alıp direkt mevzuat okuyacağım.
Tarih - Tarihin Pusulası
TR Ekonomisi - Yasin Çoban
İktisat - Ahmet Emrah Tayyar ( İktisat Medresesi youtube)
Hukuk grubu - Direkt MevzuatTavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca tüm mevzuat numaralarına nerden ulaşabilirim bir ara buraya yazılmıştı mevzuat numaraları bilen arkadaşlar tekrar yazarsa sevinirim
-
@balporsuğu ''2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı'' başlığında ilk sayfalarda bir liste yaptı tecrübeli arkadaşlar.
-
-
-
-
-