10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
77 net geldi hayırlısı olsun
-
75 net de benden. Allah yardımcımız olsun
-
72,50 de benden
-
@prime1793 eyvallah hocam hakkımızda hayırlısı
-
@kamucu-1 dediğiniz gibi coğrafi bölgeyi 2019da mülakata hazırlanırken okumuştum. yikobu da 2020 mülakata hazırlanırken okumuştum. iktisat dışsallık da geçen seneden aklıma geldi. bir şekilde yapılıyor.
-
Geçen seneye göre zordu deniyor tamam da zorluktan kolaylıktan ziyade adaylar yapabildi mi o önemli. Şimdiye kadar yazılanlara göre yapabilmiş görünüyor, enteresan bir bekleyiş olacak.
-
En az 73.5 benden
-
sene sanki 2019 ...
-
@çakır doğru dediniz hocam kolay ya da zorluktan ziyade kimin ne yaptığı önemli belki soruyu yanlış hatırlamış olabiliriz puanlar düşer yükselir barajı geçen herkesin mülakata gitmesini isterim herkes için hayırlısı olsun
-
@sorucozucu o zaman da bir soruyla kaçmıştı sanırım şimdi de öyle olacak bu gidişle taban min 75
-
@sorucozucu ilginç olacak gibi. 2019da en zor sorulardan 2 iptal ile o kadar yükselmişti. bu sene iptalsiz öyle olursa vay halimize.
-
kamu tüzel kişisinin kamulaştırmaya muvafakat vermemesi durumunda kesin karara kim bağlar sorusunda ösym ninin cevabı doğrumu arkadaşlar
-
440 kişinin yarısı zaten 75 üstü olmaz mı, diğer yarısı da işte 70-73 arası yığılma ile sonucu belirler.
-
@corleone katılıyorum
-
@tugrulbeg Yanlış yazdınız sanırım
-
Türkçe'nin 9. Sorusunu yanlış yapan arkadaşlar ne düşünüyorsunuz
Bence sıkıntı var
Sıkıntı olduğuna emin olup da Ankara da oturan arkadaşlar itiraz etse çok güzel olurdu -
@s-a-p-b evet ya o soruda hem kişi hem de dönemler var
-
sizce bu sene bir alım daha olur mu? paylaşılan netlere göre ben baraj altı kalıyorum
-
@s-a-p-b Türkçe de 3 yanlışım var biride bu soru. Cevabı sanat dallarının tarihe göre gruplandırılması gibi cevap vardı onu yapmıştım.
-
Son iki senedir 0,25 ve 1 net ile kaybeden biri olarak bu sene de 74,50 bakalım inşallah kaybetmem