10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Çeko mezunları girebiliyor mu ilanda bölümler yazılmış ve çeko bölümü yazmıyor önceden iibf fakültesi mezunu olmak şartı filan diyordu ilanlarda şimdi demiyor biz girebiliyor muyuz bu sınava şimdi?
-
Ayrıca çalışmak için kitap ne önerirsiniz özellikle deneyimli arkadaşların kitap tavsiyeleri nelerdir?
-
Kolay gelsin arkadaşlar tarihte soru bankasi olarak fetihnamae nasil ya da önerebileceğiz bir kitap varmi
-
Sınav merkezlerinin geçen yıl olduğu gibi değiştirilmesini cimerden talep edelim arkadaşlar...
-
@çekocu-0 çeko mezunları girebiliyor ama eşdeğelik alması lazım. şube müdürlüğünü arayıp detaylı bilgi alabilirsin. 0312 4224171 ve 03124224000
-
@mirakar bence geçerlidir hocam çünkü içeriğinde değişen birşey yok sonuçta aldığınız dersler üzerine verilmiş birşey, aynı zamanda bir arkadaşımda başka bir bölüm için almıştı ilerleyen dönemlerde kullanacağını söylemişti.
-
@herseye-rağmen tarihin pusulası
-
Sınavın birden çok ilde yapılması konusunda CİMER 'e ben de başvuruda bulundum. Bu konu sanıyorum ÖSYM'nin iş akışında olan bir konu. Boşu boşuna yol gitmeyip evine yakın yerde sınava girmek isteyenler başvurmalılar bence. Deplasmana gitmek her zaman zordur.
-
Umarım geçen seneki gibi olur . Bir Ankara'ya gidip gelmek benim için 500 TL . Geçen sene çok rahat oldu bir sıkıntı olduğunu da duymadık yani istense sınavlar bu şekilde yapılabiliyor demek ki . Boşuna bu hastalık da o kadar insanı Ankara'da inş toplamazlar.
-
@samsun615542 geçen sene BURSA'da yapıldı mı?
-
arkadaşlar türkiye ekonomisi 2020 verilerini nasıl bulucaz. yani güncel pdf va bişey var mı derlenmiş
-
Evet. @cankara
-
Sınavın birden çok ilde yapılmasıyla ilgili Cimere yazdım ben arkadaşlar isterseniz sizde yazabilirsiniz.
-
@papatyaçayı teşekkürler hocam
-
2020 sınavı insan hakları soruları tartışılırken dlkaptan bir sayfada makalelere çalıştım demişti ya da bunun gibi bir şey tam hatırlamıyorum hatirlayan var mı ? İnsan haklarından çıkmış sorulara baktimda özellikle son 3 yıl da 6 sorunun 2 si ulusal mevzuattan 3 ü AİHS ve BM sözleşmelerinden geldi. Geri kalan 1 soruda insan hakları tarihinden geliyor. İşte bu 1 soruyu bulmak için bu tür bahsedilen makalelere bakmak iyi olur.
-
Artivizyon online kaymakamlik kursuna yazılmak düşüncesindeyim!! Kursu iyi/kötü duyumu/bilgisi olan var mi?
-
Herkese kolay gelsin... 3-4 soruluk kısım için Kanun örnekleri verebilecek olan var mı? Dernekler Kanunu, Afet Riski... Kanunu gibi
-
şimdi siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunları eşdeğerlik belgesi alıcak mı bilen biri yanıtlayabilir mi
-
2019 yılında ky ve sbky bölümlerinin eş olduğu cevabı gelmişti tekrar dilekçe yazmaya gerek var mı
-
Kaliteli bir iktisat soru bankası önerebilir misiniz bu sınav özelinde ?