10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mülki 73.50 arkadaş ve 75.50 benim.geçen seneden yüksek kapatacağı aşikar buna etki eden durum ise Türkçeden gelen fazla netler olsa gerek. Manipülasyona gelince o netlerde dışarda yapıpta yazmayan arkadaşlarda illaki vardır çok büyük oynama olacağını zannetmiyorum. Son hakimlik sınavı 82 doğru (2019 78 doğru ile içeri girilmiş) kapadı keza Sayıştay yüksek kapadı yüksek ihtimal bu sınavda 72.50 tan yüksek kapatacak gibi duruyor. Benimde tahminim - 0.75/73.75/+50
-
hayırlısı olsun...
-
@kılıçalp belediye kaç nüfusla kurulur sorusuna da itiraz etseydiniz
-
mantıklı
-
@kılıçalp tebrikler hocam
-
Güzel sanatlar sorusuna da itiraz eden yok mu
-
Türkçeyi herkes full bekliyor herhalde
-
@s-a-p-b yok üstadım ben 1 yanlış yaptım. İtiraz hakkınızdır istediğiniz soruda kullanırsınız tabi.. Bana kalırsa en şaibesiz sınavdır son yıllardaki. İptal edilecek bir sorunun olmadığını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı..
-
@genova kardeş füze attın resmen
-
Devalüasyon sorusunu 1958 yaptım 46 yapanları da anlıyorum ösym nin o soruda ne aradığını anlayamadım. İptal edileceğini düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı. Diğer yandan çarpan sorusunun hatalı olduğunu düşünüyorum. Zira dışa açık ekonomide mpc +mps +mpm 1 yapar bu sebeple doğru cevap şıklarda yoktu. İtiraz edildi mi bilmiyorum ama eğer edildiyse çarpan sorusunun iptal olma olasılığının devalüasyon sorusuna göre daha yüksek olduğunu düşünüyorum
-
İktisatta o çarpan sorusunun çözümü nasıldı?
-
@mülki 76 ile beni de ekler misiniz hocam
-
@chandler-bing 1/1-c(1-t)+m formülünden 10/8 çıkıyor ordan da 250 ye ulaşılıyor
-
Çarpan sorusu net hatalı bir iktisat hocası da bunu söylemiş okuduğum, kesin iptal olur. Ne kadar çok itiraz o kadar iyi.
-
4 türkçe sorusuna emin olmadığım için yanlış saydım 75 netim var ama olmadı gözüyle bakıyorum açıkçası acaba millet yaptı da ben mi yapamadım diye düşünüyorum
-
@fiona13 çarpan sorusuna belki 15 dakika uğraştım ama cevabı bir türlü bulamamıştım hocam
-
@fiona13 neden hatalı hocam?
-
@mülki benim net 75,75 hocam
-
@anadolu-109 74 üstü umut kesmemeli bence
-
@eskimülkiyeli ithalatı toplama dahil etmemiş, eşitlikte biri vermesi lazım. Normalde 225 yakın bir şey çıkıyor, öteki türlü 250 veriyordu. 72-74 aralığı ümidi kesmesin