yeni kategori isteyen var mı ?
-
@Rorschach159 merak etme zaten sen beni. hiç o pırıl kafanı da yorma. neye evet diyeceğini, olası evet çoğunluğunda neler olacağını zaten düşünme. cumhuriyetin değerini bilme!
-
Araba konusu olabilir, herkes işsiz evet ama yarın bir gün Allah nasip ederse çoğu arkadaşımız iş güç sahibi olacak. Araba almak için fırsat kollayacak, bu nedenle araba konusuna da girmek gerekiyor diye düşünüyorum çoğu arkadaşımızda arabalarla ilgili soru sorup, araba işinden anlayanlardan bilgi alabilir. Yoksa araba almak satmak sıkıntı, sevgili admin @hgrotius ne dersin bu başlığa?
-
Günler sonra konuyu hortlattım Son zamanlardaki teknolojik gelişmeler hakkında ne düşündüğümüz, artılarını, eksilerini tartışabileceğimiz bir teknoloji kategorisi olabilir.
-
Dizilerden filmlerden kitaplardan vs. Replikler.
Spor basligi yok mu gercekten? -
@Antimülakat hocam ösym'nin fırsat eşitliğine aykırı olan sınavlar sadece belli illerde yapılmasının haber yapılmasını istiyorum. ben adymn ilçeden ya antep ya malatya ve iki gün sürecek sınavda birçok mağduriyetler yaratmakta geçen sene adamlar kampüs de kartonlar üzerinde geceyi geçirip sabah sınava girdiler.merkezdeki adamlar çok rahat ve kondisyonu yüksek bir şekilde giriyorlar.
LÜTFEN HABER YAPIN
-
Ozel sektor firmalar, departmanlar, gorevler, ucret, maaslar, calisma gun/saatleri (kisaca aklimiza gelen hersey) ile ilgili bir baslik olabilir. Malumunuz artik alimlar yok denecek kadar az. Ozel sektordeki alternatifler tanitilarak en azindan bir tercih yaratilmis olur.
-
hocam açılacak yeni bi konu başlığında birbirimizin ufkunu genişletelim, yeni iş imkanları, neler yapabiliriz tarzında gaza getirelim, destek atalım, çöp çekelim, zar atalım .)) bişeyler yapalım. mesela benim düğün salonu açma fikrim/hayalim/hedefim var
-
@Fişek-MORGEN muhakkak değinelim hocam o konuya mağduriyetin farkındayız, ilk yazacağımız konulardan olacak, endişeniz olmasın.
-
@Antimülakat yeni kategori isteyen var mı ? içinde söyledi:
@Fişek-MORGEN muhakkak değinelim hocam o konuya mağduriyetin farkındayız, ilk yazacağımız konulardan olacak, endişeniz olmasın.
Baskanim yaz geliyor. Şöyle bir seyahat gezi tatil sayfasi acsak. Yazin ne zaman nereye gidilir kim nereye gidecek nereyi öneriyor..biz seyahat severleri unutmayin.
-
@Antimülakat teşekkürler