9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Rüyamda forumda pazartesi ve salı gününden umutlu olun diye bir şey yazmıştı birisi ama hangi pazartesi salı hatırlamıyorum
-
Açıkcası ben ciddi ciddi iptale gideceğini düşünmeye başladım
-
Bir dönem peş peşe iki mülakatına girdim birincisi çok iyi geçti almadılar, ikincisinde kazandığımı düşündüm yine olmadı. Hakkımı yediğini düşündüğüm kurumların başında gelir SGK ama şunu da belirteyim gördüğüm kadarıyla SGK'da zaten hak hukuk meselesi pek fazla güdülen bir şey değil. Alıma çıkma bundan iyi, insanlar bir umut bütün kafalarını buraya odaklamasın.
-
@shanks o durum beni de korkuttu geçen ay sonra ulaşabildiğim (kendimce)üst merciler 'verilmiş hak geri alınamaz'ı vurgulayıp mülakata girildi sonuç açıklanacak ve alım bunların dışında yapılacak dendi.
-
@krtalprn ne zaman söylendi hocam ben sürekli takip ediyorum gözümden kaçmış herhalde
-
@kardinalist hocam rüyasında denilmiş pazartesi salı diye
-
@kardinalist rüyamda gördüm hocam birisi söylemedi
-
@krtalprn insallah hocamm insallaaaah
-
Duyumlarin bile arkası kesildi iyice korkunç bir hâl aldık
-
Sinan uzun pinardan pespese 2 tane retweet geldi denetmenlik sonuclari ile ilgili. Goruyorlarmis en azından yazdiklarimizi iyiye isaret
-
şöyle yüksek katılımlı bir etkinlik yapsak keşke.iyice kısıldı sesimiz
-
Aynen arkadaslar hep aynı kişiler yazıyor keşke biraz bastirsak
-
Mülakat yap denize at
-
Artık foruma yazmak için bile bir bahane bulamıyoruz, süreç bizi hepten içimize kapattı.
-
Artık bu hafta açıklansın yeter
-
Yepyeni bir hafta yepyeni umutlar demek isterdim ama umut da bırakmadılar ki insanda... Neyse yine de günaydın diyelim ve elbette şükür her halimize...
-
Bugün pazartesi ve hiç umudum yok ama ümidini kesenlerden olma der ya kitap ona sığınıyorum
-
Foruma yazan bile kalmadı doğru düzgün. Umut buraları terkedeli çok olmuş.
-
Uzun süredir duyum da yok. Yok mu şurayı şenlendirecek bir babayiğit?
-
@kai-hitwatari olursa çok büyük hayır duamı alır