9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Kozexpo ne tür bi baskı yazısını artık okumak istemiyorum
-
@kai-hitwatari Ben en son ne zaman girdim bilmiyorum bile
-
@sınavuzmanyrd aynen
-
Ee arkadaşlar napıyorsunuz. Fikrinizi almak istedim, hani bunlar sonuçları aciklamiyorya acaba diyorum bu işle uğraşan görevliler kafiyimi yedi yoksa. Karşıma alıp konuşmak istiyorum kardeş sen napiyosun keyifler nasıl felan diye. Yav yaş olsak catlardik ya. Empati yeteneği sıfır bir kurum
-
@hadinbahım ne yapalım hocam hayali arkadaşımla konuşuyorduk sgk hakkında, sana çok selamı var
-
@aliyar-bey aleykümselam kardeşim. Bi ara benim yanıma da uğraşın. Bende de var bi kaç tane ortam olur
-
@hadinbahım iyi olur kardeşim sıkılıyor zaten tek arkadaşı benim, sosyalleşmeye ihtiyacı var
-
@aliyar-bey ben bazen gezdiriyom. Geçen Ankara'ya götürdüm dolaşalım dedim tuttu beni SGK nin önüne götürdü bende eve bağladım biyere gidemez artık :))
-
Vah vah vah.
-
@hadinbahım benimki de öyle illa sgkya gidecem diyor da zor zaptediyorum. Biz sınava girdik bizi bile almıyorlar içeri seni hiç almazlar diyorum anlamıyor :))
-
Haftadan umudu olan yoktur herhalde
-
@kai-hitwatari Yeni hafta yeni umutlar
-
@kai-hitwatari umut buralari çoktan terketti
-
Martta açıklanırsa iyi.
-
Boşverin arkadaşlar, şafak karanlık.
Zaten bir çoğunuz İdari Hakim ya da Kaymakam olmayı isteyecek kazansa da. Alt yapı yapmaya başlayın.
Elbet bir gün açıklanacak. -
@kai-hitwatari her hafta yeni bir umut
-
bu hafta umut olmaz mı ya tüm hafta sonunu resmen pazartesi gelsin diye geçiren büyük bir kitle var
-
@yasaklı o büyük kitlenin en büyük parçası benim sanırım
-
Benim de umudum yok bu haftadan
-
Ben artık şubatı komple gözden çıkardım Mart'ta açıklanır heralde artık 5 ayı doldurunca