9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bende bıraktım artım umut etmeyi. Tweette atmiyorum arada bir rt yapıyorum o kadar.
-
kaç gün oldu sayan var mı
-
@aliyar-bey 136 hocam
-
"Kolaylastiriniz,zorlastirmayiniz ;müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz"(Peygamberimizin Hadis-i Serifi(SAV)
-
@luthor valla saymayı bile bırakmışım artık hocam ne kadar umudu kestiysem
-
@aliyar-bey Ben girdiğim sınavları telefona kaydediyorum oradan biliyorum hocam.Yoksa artık ne sayılacak ne de umutla beklenecek yanı kaldı.
-
@luthor valla hocam insan bi yerden sonra neye girdiğini bile unutuyor, bi şu sgkyı unutamıyorum
-
@aliyar-bey Normal hocam ya.Çoğumuzun atanmaya en yakın olduğu sınav bu.
-
@luthor aynen öyle hocam o yüzden aklımızdan çıkmıyor. Ya ben anlamıyorum hiç mi umurlarında değiliz. Yani ilk okuldan beri aldığımız eğitimin girdiğimiz sınavların geçirdiğimiz yılların sonucunu istiyoruz, bu bizim için o kadar önemliyken nasıl olur da bunu düşünmezler. Yani hiç mi biri bu süreçlerden geçmedi de halimizden anlamıyor. Bide öyle havadan iş mi istiyoruz sanki, emeğimizin karşılığını istiyoruz sonuçta. Yani nasıl olur da bu kadar kayıtsız kalınır ben inanamıyorum hala
-
@aliyar-bey En üzücü yanı da bu zaten hocam.Gerçekten hepimizin iyi kötü bir emeği var ama hala karşılığını alamadık.Artık yeni ilan gelmesi bile heyecanlandırmıyor beni.Her ilan yeni bir 5-6 aylık sürecin başlangıcı demek.Bir türlü sınava çalış,sınava gir,sonuç bekle,mülakata gir,sonuç bekle kısır döngüsünden çıkamadık.
-
@luthor kpssye olan ilgi de azalmış diyorlar zaten sırf ümitsizlikten. Geçen seneki derhsaneme gittim bomboştu her gidişimde. İnsanlar da haklı biz iyi puan aldık çok şükür ama iyi puan alınsa bile ne halde olduğumuzu görüyorlar. O döngü bitmeyecekmiş gibi geliyor hocam malesef
-
Savaş uçağı yapmak için mühendis alınacakmış. Güvenlik soruşturması var mı acaba.
-
Bilmem kaçıncı pazartesi ve bilmem kaçıncı haftadan MERHABA... Ben bu haftayı da şimdiden pas geçiyorum haftaya görüşürüz
-
@engi̇n Varsa bile 10 günde sonuçlanır
-
@aliyar-bey Bu durum oluşmaya başlamış cidden. Gecen gün bir arkadaşım da dershaneden kaydı sildirdi. Baktık benim duruma falan bir halt olduğu yok. Abisinin yanında işe girdi.
-
İyice tiksindirdiler süreçten artık tweet de atmıyorum çünkü ne sayın ne de başkanım demek içimden gelmiyor
-
@halilhy bende aynı şekilde hissediyorum. Kurumun gözümüzdeki imajı sıfırlandı. Tepe yönetimden kimseye minnet etmek istemiyorum artık. Yalvarta yakarta 20 küsür yaşlardaki insanları maymuna çevirdiler. Bizi rezil ettiler, hadi biz neyse ailelerimizi rezil ettiler.
-
@kai-hitwatari aynen öyle kardeşim emeğimizle alın terimizle geldiğimiz yerde dilenci durumuna düşüyoruz Allah’ın da bir hesabı vardır elbet
-
Buradan 9. Promosyon ailesine cagrimdir:
Baskanin aciklama tweeti atacagi yok da hani olur da atarsa, tepki vermeyelim kimse begenmesin ve bi sey yazmasin bence. Takmiyomus gibi yapalim belki cani sıkılır
-
Üşüdüyseniz sgk binası yakalım