9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson rica ederim
-
Bir duyum bizi canlandırmaya yetti. Doğru ya da yanlış. Tüm tükenmişliğimize rağmen umudumuz bitmemiş.
Ümitvar olmak iyidir. -
@budageceryahu çaremiz mi var hocam?
-
ulan tam da çiğköfte dükkanı açma zamanı açıklanırsa yuh derim bendeki şansa.(tabii kazanırsak). bugün tuttum dükkanı malzemeler de geliyor. hele dur bakam nolcak
-
umutlandık insallah boşa çıkmaz
-
@fişek-morgen hocam sen de sigortasız işçi çalıştırmazsın artık
-
@fişek-morgen çiğ köfte piyasası tam rekabet piyasası olma yolunda kardeş yanlış yapmışın:) İnşAllah Sgk olur:)
-
@fişek-morgen eleman lazım mı kardeş
-
@fişek-morgen sgk dan daha iyi kardeşim emin olun ordan alacaginiz ciro ile göreceksiniz
-
Merhaba ilk atamada bekar SGK denetmen yardımcısı net ücreti ne kadar oluyor bilen var mı?
-
@istatistikçi 3750 diyorlar
-
Hocam eleman inşallah lazım olur. İstihdamı arttırırız. Damak tadında ve hijyenik en önemlisi de ekonomik şekilde iişe başlayıp devam edecez. Açmak isteyenlere bayilik verilir.. (ne havaya girdim yaa)
-
@fişek-morgen eleman lazim mi dostum
-
@yasaklı, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@fişek-morgen eleman lazım mı kardeş
Sen benden once yazmissin görmemiştim hocam
-
@shady1 sizler inşallah devlet makamında en iyi yerde kadro alırsınız.
-
@shady1 mülakatla alacakmış arkadaş 2 kişilik kontenjan açmış 4 katı çağıracak ben konuştum torpil yok listeyi ne zaman açıklar bilemem ama
-
@yasaklı sgk ya dönmesin sonra bu iş
-
@shady1 yerini yurdunu biliyoruz sgk ya dönerse bu iş toplanır döveriz elemanı herkes mutlu olur
-
@yasaklı hocam hangi puan türü, yds istiyor mu ilanı göremedim dpb de
-
Merhaba arkadaşlar konuyu ben de sürekli takip etmeye çalışıyorum işten vakit buldukça,ben de yakın bir zamanda açıklanacağını duydum yetkili sayılabilecek yerlerden ama 5 ayın verdiği huzursuzlukla bunu paylaşmaya çekindim.Şu an hazır bir paylaşım varken ben de yazmak istedim.Bu cuma diye net bir tarih yok tabiki ama yakın bir zaman diye duydum,inanmayacak arkadaşlara saygı duyuyorum sadece olanı yazdım ben de sizler gibi aylardır açıklanmasını bekliyorum