9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@drago Anladım gelecek ilan hangisi peki bir bilgin var mı ?
-
@shanks gelecek olan dguy çoktandır alım yapılmamış bir kadro en son ilanda 10kat çağırmış yine aynı olur sanırım. Ama bu alımı tek seferde yaparlar mı bilemiyorum sonuçta kurumun inisiyatifi
-
@drago Anladım sağolasın
-
@shanks rica ederim, iyi çalışmalar
-
@Siyasallı daha önce iki kez ankarada kimse var mı gidelim dedim kimsenin sesi çıkmadı hocam, bence gitmeyin yorulduğunuza değmez
-
Kimse sallamaz gibi geliyor kalabalık gitmedikçe, en azından bi bağlantı bulup gitmedikçe
-
@aliyar-bey hocam ben demiştim giderim diye en başta
-
@siyasallı yok hocam yanlış anlamayın size değil sitememim estağfurullah, sizi geçtim kimseye de değil. Sadece gidip eliniz boş dönmeyin diye dedim
-
@aliyar-bey bana da muhatap bulmak sıkıntı gibi geliyor ama bakalım hocam
-
@siyasallı Allah yardım etsin hocam ne diyeyim
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Kimse sallamaz gibi geliyor kalabalık gitmedikçe, en azından bi bağlantı bulup gitmedikçe
Hocam arkadaş gitmeye niyetlenmiş olumsuz düşünmenin kimseye faydası yok bakalım belki işe yarar bir bilgi edinir belli olmaz vazgeçirmeye çalışmanın bize bir faydası yok dediğim gibi kendisi niyetlenmiş gitmeye
-
4 aydır etkinlik yaparken burda koşuştururken uzaktan oturup kılını kıpırdatmayanlar da hesap açıp gelmişler sırf bu iş için.. üstelik bişi yaptıkları da yok anca maşa arıyorlar etkinlik için kendilerini sinsice arka planda tutup.
şimdiye kadar nerdeydiniz peki? Sırf bu çeşitler için etkinlik olayından vazgeçtim gerekirse bunlarla beraber 10 yıl beklerim bana göre hava hoş. Zamanında biz yırtınırken görmezden gelen duyarsızlara selam olsun ️ -
Yeni hafta yeni umitlar.
Kaldığı kadar artık... -
Adam meseleyi braveheart a bağlamış Yok yanımızda olmayanlar vs kazanan da kazanma ihtimali yüksek olan da kendini biliyor hiç şansı olmadığını kazanmasının çok büyük sürpriz olacağınıda bilen biliyor adam etkinlik metkinlik nasıl düşünsün . Öküze ortağız da kimine şato biryan kimine bol sinirli sert et arkadaşlar . Az braz da realist olalım İskoçyalı
-
@ksavdliybncıkymk Katılıyorum sana dostum. Kendini 9. promosyonun ve forumun sahibi sanan bazı arkadaşlar var maalesef. Ben de etkisi olmayacagini düşündüğüm halde zaman zaman tweet atıp rt yaptım fakat burada insanları "siz şöyle yapmadınız ama bakin biz böyle yapmıştık" tarzında suçlamanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Zaten suan etkinliklere iştirak etmek isteyen arkadaşlar anca 4 ay sonunda aciklanacagi yönünde beklentisi olanlar diye düşünüyorum. Kimseye kızıp otekilestirmenin faydası yok.
-
@aday-memur aleykümselam hocam bizden de selamlar
-
Yanlız sanki burası bazı arkadaşların tekelinde, sonradan gelip birşey yazanlara laf etmeye fırsat arıyorlar vallahi garip, isteyen istediği zaman gelip mülakatının peşinde koşturur, nihayetinde herkes kendisi için koşturuyor sanki kendi mülakata girmemiş de bizim için koşturmuş bu saçma muhabbetlere son verelim gereksiz yorumlarla doluyor başlık
-
kardeş ev senin olabilir ama mahalle bizim..
kimseye hava yapmaya hiç gerek yok, isteyen istediği zaman gelir girer foruma seni hiç ama hiç alakadar etmek -
@aday-memur kraldan çok kralcılara selam olsun
-
merhaba arkadaşlar az önce sınav birimleriyle konustum 6 aydır açıklanmaya mülakat var ortada açıklanmayı düşünmüyorlar mı diye. Bizlik bir durum yok tıkanıklık bakanlıkta mı diye sordum hayır bakanlığa giden bir şey yok. Komisyonun toplanması bekleniyor. Komisyondaki kişiler farklı farklı birimlerde olduğu için toplanmaları güç oluyor toplanıp listeler hazırlandıktan sonra bize geliyor bizde ona göre acıklama yapıyoruz. iptal olma gibi bir durum söz konusu değil ancak mahkeme kararıyla olur ama öyle bir durumda yok dedi. sürecin hızlı işlemesi için bir yerlere ulassak sonuc alabilir miyiz diye sordum ama maalesef bir sonuca varamazsınız dedi suan tek sıkıntı komisyonun bir araya gelememesi