9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bu foruma yazılanları okumak için az girmedim. Kısa süreli büyük bir boşluk olacak hayatımda. Kazanan arkadaşları tebrik ederim, Allah muvaffak eylesin. Kazanamayanlar olarak önümüzdeki maçlara bakalım, vira bismillah...
-
Guy olup kazananlar oldu mu acaba?
-
@homo_economicus, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@acctuerrx geçen seneki duyurulardan bulup baktım ben, İİBF'de 34 istatistikte 3 kişi yedek ilanı verilmiş. Süreç de hemen hemen 4 ay sürmüş.
hocam 34 ve 3 olarak ilana çıkılmış ama iibf'de 64. yedeğin yerleştiğini söyleyenler var.İstatistik için de bu rakam 7-8.yedeği geçmez herhalde. Ama tabi süreç daha uzun olduğu için bu kez rakamlar biraz artabilir...
-
dostlar istanbul guy olup sgk yi asil kazanan sgk yi sececek kac kişi var biliyormusunuz???
-
5 sorunun 4 üne tam cevap birine yarım cevap vermiş olmama rağmen , duruş düzen adabımın doğru oşmasına rağmen neye göre elenmişim anlamadım. Hali hazırda mesleğim var ancak burada benim gibi olupta mesleği de olmayan arkadaşlara Allah kolaylık versin . Söyleyecek çok şey var da susmak en büyük erdem...
-
@calfagri o komisyona küfür bile etsen farketmez onların etkisi sıfır
-
Başarılı asil arkadaşlar benim de
-
@malthuss sınav açıklandıktan 5 ay sonra falan başlarsınız işe. yedeklerin durumu normalde 3 ay. ama uzatabiliyorlar. son alımda uzattılar yedek ilanı sürecini.hakkınız yanmaz yani.
-
Allahıma bin şükür
-
Arkadaşlar 300 yedek 300 asil kişi mi vardır listede. Zira 1200 kişi mülakata girdik ve ben 669. Basarisizim. Eğer ki 300 yedek belirnmisse nasıl 669. Başarısız oldum.???( En fazla 600. Başarısız olmam gerekmez miydi) Bilen biri cevplayabilir mi? Kazananları tebrik ederim.
Kaybedenler olarak Allah yardımcımız olsun. -
Sonuçların herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Yedeklik süreci hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara aynı süreci yaşayan biri olarak elimden geldiğince yardımcı olmak isterim özelden yazabilirsiniz.
-
Benim anlamadigim basarili yazipta kazanamayan yok mu yani herkesin basarisiz mi yaziyor. Bidaha basarisiz alirsak bir daha mülakata giremeyecek miyiz ?
-
Mülakata ilk gün girip yedek bile olamayan kendimi tebrik ediyorum. Bu da bir başarı
-
@mjöllnir dostum özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum yedek süreci hakkında bilgi almak istiyorum sana zahmet 05442776433 sen çaldır ben ararım müsaitsen
-
Guy dan sonra buda olmadi. Nasip degilmis ne dielim.
-
Benim de oldu başarılı asil.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Kazanamayan arkadaşlara ne söylesem boş defalarca yaşadım bu durumu.Allah kazanamayanlarında gönlüne versin.Bir söz vardır eğer birşey olmuyorsa üzülmeyin Allah size daha iyisini nasip edeceği için olmuyordur.
-
Dostlar bizimde olmadı napalım hayırlısı bulmuş önümüzdeki maçlara bakıyoruz..
-
Arkadaşlar ben başarılı asil 158. sıradayım.2 ay önce başka bir kurumu kazandığım için hakkımdan feragat edeceğim.Yedek arkadaşlar ona göre değerlendirebilir
-
@heleloy il tercihi yayınlandığında başarı sırasına göre yapılacak
-
@dododenizli umarım hak yanması olmaz.