TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4050843
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • R
      RoyHarper @Kai Hitwatari Son düzenleyen:

@kai-hitwatari muf sinavina gidenlerden kalkıpta bakanlığa gidecek kişilerin çıkacağını zannetmiyorum, varsa lütfen şaşırtsınlar beni bende geleyim

Kai Hitwatari 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        halilhy @Kai Hitwatari Son düzenleyen:

@kai-hitwatari bunun adı tamamen rezillik daha ağır konuşacam da forum sakinlerine olan saygımdan susuyorum

Kai Hitwatari 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Kai Hitwatari
          Kai Hitwatari @RoyHarper Son düzenleyen:

@royharper giden çıkar da muhatap bulabilirler mi bilinmez hocam.

Beklemeyi beklemezken beklemeyi bekledik.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Kai Hitwatari
            Kai Hitwatari @halilhy Son düzenleyen:

@halilhy hocam daha ne kadar rezillik olabilir diyoruz kurum ve bakanlik bizi her defasinda sasirtiyor. Dediginiz gibi soylenecek cok soz var da yutuyoruz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Y
              yasaklı Son düzenleyen:

sınava giden arkadaşlar lütfen bir yerde buluşup gidin bakanlığa süreç hakkında net bilgi almaya çalışın. neden geldin buraya seni eleyeceğiz yada bu tarz bir şey kesinlikle olmayacaktır lütfen çekinmeyin çıkın karşılarına sorun açık açık bu hesap sormak değildir bilgi alıyorsunuz en doğal haklarınızdan birisi keşke bende gelebilsem burada klavyeden yazmak kolay biliyorum ama orada olsam kesinlikle gider konuşurdum yine... ankaraya gelmem için bir sebep oluştuğu anda bende gidip soracağım

• M
                Mithat Birden Son düzenleyen:

Arkadaslar muf sınavına gittiğimizde toplanıp gidelim diyen bendim. Fikrimin arkasındayım 10 kişi bile toplanıp gitsek hayırdır neden burdasiniz diye merak ederler heralde. Gelecek olan varsa denemeliyiz bence.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • M
                  Mithat Birden Son düzenleyen:

Keza bildiğim kadarıyla sınav sgk nın Balgatta ki merkezinde yapılacak eğer cumartesi günü bi muhattap bulabilirsem ordan da bişeyler ogrenmeye çalışacağım

• L
                    luthor @Kai Hitwatari Son düzenleyen:

@kai-hitwatari Hocam teftiş sınavına gidenler en az 10 kurumdan sonuç bekleyen ya da zaten sgk denetmenliği ile eşdeğer hatta daha yüksek özlük haklarına sahip kurumlara yerleşen arkadaşlar.(Genel olarak)Gidip soracaklarını zannetmiyorum açıkçası.Sorsalarda söylediğiniz gibi somut bir cevap verileceğine ihtimal dahi vermem.Bu kurumdan somut bir cevap almanım tek yolu karşılarında muhatap alacakları birini tanımak ve onun vasıtasıyla bilgi istemek bana göre.

• F
                      FreeBoY Son düzenleyen:

Arkadaşlar bende bu mülakat rezilliğini bekleyenlerdenim acaba diyip risk alıp eylül 29da askere geldim kısa dönem askerlik bitti perşembe evimdeyim hala açıklanmadı en azından askerliği bitirdik.ankarada yaşıyorum kuruma gidilecekse perşembe gününden itibaren bende dahilim seve seve gidip konuşabilirim kimse olmazsa tekte gidebilirim.gidecek arkadaşlar numaralarımızı alalım hemen irtibatta olalım.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • L
                        LUCASS Son düzenleyen:

Tekrardan bildirimli olarak memurlar a haber mi yaptırmayı denesek ne dersiniz?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • M
                          Mithat Birden @FreeBoY Son düzenleyen:

@freeboy dostum gönderdim mesaj olarak gelebilecek diğer arkadaşlarda umarım iletisime gecerler

• mağdurum
                            mağdurum Son düzenleyen:

meclisin onunde kendimi yakacak duruma geldim yani.millet nasil delirir diyordum dmek ki delirtiyorlarmis insanlari!!!

"fikirler ölmez"

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • S
                              senozli5334 Son düzenleyen:

Bence protesto yürüyüşü tarzı bişey yapmak gerek artık, işin b.u çıktı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • K
                                kpssiibf Son düzenleyen:

15 ine kadar açıklanacak diye duyum alan arkadaş vardı o acaba kime sordu

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • K
                                  krtalprn @kpssiibf Son düzenleyen:

@kpssiibf o arkadaş ile konuştum bakanlıktan imiş duyumu

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • K
                                    kpssiibf @krtalprn Son düzenleyen:

@krtalprn sağlam birimiymiş peki onu söyledi mi?

• F
                                      Fişek MORGEN @mağdurum Son düzenleyen:

@mağdurum bizde tek ben değil artık ailem de isyan ediyor. bu kadar sorumsuzluk olur mu diyorlar. hakketen çivisi çıkmış. yağ çekmeye gelince halayda birinciliği bırakmayanlar icraata gelince kuytu köşelere çekiliyorlar. unutmam bu günleri

Ağzını gırdığımın garibanlığı...

La Casa De Papel 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • La Casa De Papel
                                        La Casa De Papel @Fişek MORGEN Son düzenleyen:

@fişek-morgen @Kai-Hitwatari sinan uzunpınar twitimi rt'ledi. sadece bürokratların twittlerini rt'lemiyorlarmı ya da ben bürokrat oldum haberim yok 🙂

Kai Hitwatari W B 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Kai Hitwatari
                                          Kai Hitwatari @La Casa De Papel Son düzenleyen:

@la-casa-de-papel hocam sinan bey dernek başkanı rt yapsada pek bir şey ifade etmiyor. Onu da dikkate alan yok.

• K
                                            krtalprn Son düzenleyen:

Halk bankası bile bu hafta açıklanacak diyorlar

• 1
                                            • 2
                                            • 597
                                            • 598
                                            • 599
                                            • 600
                                            • 601
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 599 / 1054
                                            • İlk ileti