9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Duysanız bile gvs demeyin artık , yeter !
-
@meçhulasker ama mantıklı değil ki normalde nerdeyse 16.30 'dan sonra ulaşamazsin artık bu saatte içerde olmalı imkansız değil mi? Icerdelerse o zaman bir suphelendim yani açıkçası
-
Arkadaşlar gvs ler mülakat açıklandıktan sonra yapilmiyor mu ki asil olanlar il tercihi ve daha sonrasi gvs ler için belge teslimi yapilmiyacak mi ki
-
@mk5561 valla hocam hala niye oradasın diye soramadım ayıp olur diye
-
@halipür-meral gvs bahane bekletmek şahane
-
Lanetlendik galiba. Başka açıklaması yok.
-
@meçhulasker düşünüyorum hani mustahdem olur kurumu kapatacak kişi olur açar tamam ama siz direk verilen numarayı ik yi aramadiniz mi? Bence bir iş var bunda hakkaten doğru olabilir bugün olmazsa yarın açıklanabilir belki de. Bize bilgi verilmemesi de normal olmaz mi o zaman baskı oluşturmak istemezler belki yoluna koymadan isleri
-
@meçhulasker bu saatte tel açmalarıda umut verici
-
@halipür-meral yetki olayını sadece sgk bünyesinde düşünmemek lazım kardeşim. Bakanlıkta bu sürece selim bağlıdan çok daha hakim olan yetkililer var
-
@mk5561 03122078443 konuştuğum numara bu. Sürekli aynı adam çıkıyor. Kazağımı ağzıma tuttum beni tanımasın diye sonra napıyorum ula ben dedim
-
Denetmen mi alıyorlar dedektif mi yetiştiriyorlar belli değil. Kaç aydır ip uçlarıyla ne zaman açıklanacağını çözmeye çalışıyoruz
-
@meçhulasker yetkili biri olmasa soruna cevap vermez daha önce de şimdi de bir de aynı adam diyorsun ben iyice kutlanmaya başladım ya hadi hayırlısı
-
@meçhulasker ahahahaha kahkaha attım hocam
-
Gvs söylentilerine hiç bir şekilde inanmıyorum. Taşeron açıklandıktan sonra açıklanacağını düşünüyodum o da dün açıklandığına göre her an açıklanabilir diyorum.
-
@mk5561 umutlanmaya duzeltiyorum
-
@aliyar-bey hocam iyi değilim
-
@mk5561 direk kutlanmaya atlamışsınız diyecektim
-
@meçhulasker sana gelsin hocam
-
@meçhulasker biraz forumdan uzaklaşabilsek iyi olur aslında ama bir anda da bırakılmıyor ki meret
-
@harristodaro eyvallah hocam