9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker hocam çarpılacaksın tövbe de.
-
@kai-hitwatari töbe töbe tanrım SGK ya kandım
-
Yarın Cumada topluca dua edelim arkadaşlar tweetle olacak iş değil Allah yardımcımız olsun.
-
@denetcii sela vakti yazalım da cuma vakti açıklansın
-
@magduriibfli inşallah öyle olur, burada ne dense insanın inancı kuvvetleniyor
-
@denetcii bu akşam cuma gecesi şimdi dua etmenin tam zamanı
-
Arkadaşlar bakın bu güne kadar zamanla alakalı birşey söylemedim hepiniz biliyorsunuz ama duyduğum herşeyi sizlere aktardım şuana kadar da daha yanılmadığımı da biliyorsunuz.Şu saatten sonra zamanla alakalı birşey konuşmak gereksiz her an açıklanabilir ama bunun öncesinde muhakkakki resmi bir açıklama gelecektir o yüzden müsterih olun sakin olun herkesin aynı anda herşeyden haberi olacak resmi bir açıklama aracılığıyla.Ben daha yarın veya şu gün diye net bişey duymadım çünkü öyle bi gün yok.Haber verilecektir o zaman çok net değil bu gün yarın falan değil ama her an beklenebilir artık o yüzden gözünüz kulağınız resmi kanallarda olsun.Herkesin hakkında en iyisinin olmasını temenni ediyorum.Bu platformdaki herkes herşeyin en güzelini hak ediyor çok güzel insanlarsınız.Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor iyi geceler diliyorum
-
@furkitofaso resmi kanallar?? sgk dan mı yoksa bakanlıktan bir açıklamamı bekleyelim kardeşim?
-
@nolmuyor başkanın twiterini bekleyecez artik şu saatten sonra inşaallah yarın açıklanır.
-
@nolmuyor ne fark eder ki bakanlıkta yapabilir başkan da yapabilir cidden bilemiyorum ben sadece realist yaklaşmaya çalıştım ayrıca net olarak söyleyebilirim ben çok eminim bundan bu kadar kısa süreler zaten söylenir duyulur kimse daha böyle birşey söylemedi ben de sürecin bittiğini ve her an açıklanacağını biliyorum ama bunu bilicez hepimiz bi kaç gün öncesinden açıklama gelir SGK müfettişliği örneğinde olduğu gibi
-
@furkitofaso yani hocam sen gönül rahatlığıyla herşey bitti sadece açıklama kaldı diyebiliyormusun
-
@furkitofaso sen bile süreç bitti diyorsan eli kulağındadır hocam, başkandan daha tatmin edici açıklama benim gözümde :))
-
Bir sonraki alımlarda yönetmelik gereği kısa sürede açıklamak zorunda kalacaklar ya son bir kez eziyet edip keyfini çıkarıyorlar.
-
@aliyar-bey atamadım
-
Bize yapılan haksızlık o kadar büyük ki. Bundan sonrakilerin 30 günde açıklanacağını düşündükçe bize yapılanları aklım almıyor
-
@meçhulasker bu da mı gol değil ya
-
@gonzaloluca aynen öyle son rütuşlar zaman yok ama bitti herşey yani rahat olsun herkesin içi
-
@furkitofaso aynen hocam kesin açıklanacağı tarihi kimsenin bilmediğine katılıyorum. En iyi ihtimalle açıklanmasından 1 gün önce bilgi gelebilir o da tahminle karışı olur. Yalnız açıklanmasından çok kısa bir süre önce bilgi verileceğini düşünüyorum 6 belki 1 saat önce bugün açıklıyoruz denilir belki bu sefer başkan yazmayıp sitede bir duyuru yayınlayıp açıkladık der geçerler gelebilecek tepkileri onlarda az buçuk kestiriyordur
-
@aliyar-bey bi aksilik olmazsa şimdilik görünen ortada tadını çıkaralım kasılmaya gerilmeye lüzum yok o kadar bekledik rahat etmek hakkımız
-
@furkitofaso doğru söylüyorsun hocam bugün çok yorucu geçti mental anlamda, bu kadar kasmaya gerek yok da işte insan tutamıyor kendini