9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gök-kız aynen öyle hocam, ne diyelim vardır bunda da bir hayır
-
- Sayfayı görmemek tek temennim.
-
Nisan da açıklansa bari ders çalışıyorum hiç o eski hırs yok
-
@shanks Bende de yok. Düşünsene gece gündüz çalışsan bile 65 günde sonuç açıklayamayacaksın 20 sene sonra.
-
@kaldoraç Ya açıklasalar biraz üzülür sonra yine çalışırdık ama yok inat etmişler.
-
@shanks Yastığa başlarını rahat koyuyorlar biz burda uyuyamazken. Helal
-
@kaldoraç Vallaha hakkım olduğuna eminim ve helal etmiyorum
-
@shanks Ben de etmiyorum asla.
-
Giden zamanımıza mı yanalım, hepimizi hasta ettiklerine mi yanalım, ders çalışamayışımıza mı yanalım, yoksa bizi umursamadıklarına mı yanalım... Helal edebilene helal olsun zaten o kadar iyi olabildiği için ama ben de edemiycem her ne kadar etmek istesem de içimden gelmiyor. Valla içimizdeki bir şeyleri öldürdüler
-
@aliyar-bey hocam eminmisin kpss puanı olmadığına? sayıştay ile ösym arasında geçen yıl protokol yapılmıştı p48in geçerli olduğuna dair ben mi yanlış hatırlıyorum ?
-
@eeyynn ben de ona güveniyordum hocam ama o da iptal diyorlar. Tabi emin de değilim ama herkes bunu söylüyor malesef
-
@eeyynn yoksa doğru hatırlıyorsun
-
@aliyar-bey http://www.osym.gov.tr/TR,13021/sayistay-baskanligi-sayistay-denetci-yardimcisi-adayligi-sinavina-basvuracak-adaylarin-dikkatine-13032017.html yani daha hiç uygulamadan bunu iptal edeceklerini hiç düşünmüyorum ama
-
@eeyynn yani inşallah dediğiniz gibi olur hocam ama galiba duyuruda yokmuş, ümitsizlikten detaylı bakamadım ama araştırmakta fayda var
-
@meçhulasker ben olsam direk C.başkanına yardımcısına bağlar ÇSGB yi de lav ederdim ÇSGB nin de görevlerini ver sgk ya tamamdır çoğu bakanlıktan daha büyük bir kurum ve ilgili olduğu bakanlıktan çok daha büyük bütçeye sahip pek ala iş teftiş kurulunu da bünyesine katabilir
-
@drago bürokrasiyi yarı yarıya azaltacak bir şey olmuş olur
-
@aliyar-bey ilanda protokol açıklanacak diye bir bilgi var.Açıklamalarını bekleyelim bakalım orada net bilgi vardır.Zaten sgk bizi alıştırdı beklemeye zor gelmez bizlere
-
@eeyynn aynen hocam sabır taşına döndük hepimiz :))
-
@pareto_wilfredo Hocam var mı sende bir şeyler ?
-
@kaldoraç hocam yanlış yazmışsınız doğrusu @paretowilfredo