9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bir çok sayfaya yazılabilecek bir şey ama herkesin malumunda olan bir konu olduğu için buraya yazmayı daha uygun gördüm. Geçen sene ben de KPSS ye hazırlanırken forumda sayfalara bakar bizden önceki arkadaşlardan bir şeyler öğrenmeye çalışırdım. Zaten kpss serüvenin uzun bir yolculuk olduğunu, ilk mülakatta atanamamanın çok doğal olduğunu, referans vs. gibi faktörlerin ne kadar önemli olduğunu çok iyi derecede idrak edip özelden soru soran yolun başındaki kardeşlerime de aynı tavsiyeleri verdim. Aslında en önemlisini söylemeyi unutmuşum. Arkadaşlar artık yüklü sayabileceğimiz alımlarda süreç aşağı yukarı SGK gibi olacak. Ya sınavı geç açıklanacak ya mülakatı geç yapacaklar ya da sonuçları geç açıklayacaklar. En önemli şey beklemek. Beklerken de girdiğin kurumun sınavını, mülakatını düşünmemek. Gerçek mücadele burada başlıyor çünkü. Sözü çok uzattım ama gerçek maalesef bunlar. Beklemeye devam arkadaşlar. Selametle.
-
@gök-kız mecbur bırakanlar utansın
-
@aliyar-bey hocam zaman gecmiyor. Bak bugun bir arkadas girdi. Hepimize salladi salladi cikti. Bir kaç kelam ettik cok rahatladim ben. Goygoy da olmasa cekilmez
-
@baumol Gerçek mücadele burda başlıyor... Ne kadar doğru bir söz. Dışardaki adama anlatınca anlamıyor ama kpss bunlardan çok çok daha basit bir olay. Sınav zamanı, çalışman gereken dersler vs belli. Psikolojini ona göre hazırlıyorsun ama burda tam muallak
-
Temsili
https://youtu.be/TnYJCAWVU6g -
@kai-hitwatari o arkadaşa kızdım ama bir yandan da içimizi dökmemizi sağladı, ben de acayip rahatladım. Acaba her gün birimiz fake hesap açıp kendimize mi sövdürsek, hepimize terapi gibi olur
-
@aliyar-bey o benimde aklıma gelmedi değil.
-
@kai-hitwatari şu nasıl mesela hocam:
ne bekleyip duruyorsunuz, biraz daha yırtıcı olmanız lazım böyle memur olunmaz. Hem barajı geçememişsiniz hem de sonuç geç açıklanıyor diye mızmızlanıyorsunuz bla bla bla... -
Şunu yayalim arkadaslar rt ile , ilgisiz insanlar bile bu tarz anketlere oy kullanir bu yuzden sayi fazla gozukur
https://twitter.com/tugrulkocer/status/981244916843077632?s=19
-
@meçhulasker çok doğru. en azından bir sey yapalım oksa hiç geçmiyor zaman. bu ara herkes bıraktı yazmayı
-
900 bin taşeron kadroya alındı.6 ayda gvs tamamlandı.1600 kişi için hala gvs bahanesini öne süreni ıslak sopayla dövesim var.
-
son denilenlerden sonra bu ay için de umudum yarıya düştü. keşke güzel bir şey duysak ilaç gibi gelirdi
-
@tgc9 taşeron meselesi sona erdiğine göre güzel haber yakındır inş.Gönlümüzü ferah tutalım hocam.
-
@rustcohle inşallah dediğiniz gibi olur hocam
-
Taşeronla bizim hiç bir alakamız yok bizim çsgb ile de atama yönüyle bir alakamız yok bizi atamaya yetkili amir kurum başkanı biz keyfi bekletiliyoruz.Umarım tez zamanda bu keyfilik biter de hayırlısıyla yerleşiriz.
-
@rustcohle taşeron gider vaşeron başlar o biter yaşeron başlar o biter kaşeron başlar... Sonuçların açıklanmaması için her şey başlar biter bu gidişte.
-
@kai-hitwatari yapacak bir şey yok hocam , kaderde sgk rekorunu kırılamaz noktalara taşımak varmış.Hayırlısı buymuş deyip sabretmeye devam
-
@muratkilicc kimsenin kimseden haberi yokmuş gibi davranıyor herkes.Sebep olan kimse kul hakkının dibine vurdu arkadaş.
-
@rustcohle 3 maymunu oynuyorlar da haydi hayırlısı bakalım.Zaten sona yaklaştık bu aşikar bir iki haftaya bu iş son bulur inşaallah.
-
ülkede kurum başkanı biraz daha diyor aylar geçiyor, onu bırak bakan çok kısa diyor haftalar geçiyor. bizim cumurbaşkanından başka çaremiz yok. bir tek o deyince hemen oluyor gerçekten