9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
#SgkDenetmenlikSonuçlarıBürokrasiyiBekliyor şevki kırılmayanları bekliyoruz..
-
@meçhulasker gittiğimde açıklanır belki dedim zaten telefonları da açmıyorlar
-
@texas Dünyanın en komik fıkrası
-
Bu ayda bitti.
-
Kurumu arayan oldu mu? Ben aradım baya açan olmadı
-
@shanks sağlık olsun kardeş ne diyelim artık
-
@denetcii aradım beni de açmadılar
-
Lanet olsun arkadaş bu ne çetin bir imtihandır insan aklıyla dalga geçiyorlar resmen. Bir Bakan mülakatın 6 sonrasında çok az kaldı diyip halen daha sonucu ilan ettir(e)miyorsa benim söyleyeceğim bir şey kalmamış demektir. Sonuç olarak bu haftayı da boynumuz bükük geçiricez galiba. Akıl sağlığım için sonuç açıklanana kadar twitter’ı ve bu başlığı bırakıyorum kendinizi iyi bakın.
-
Telefonlara dönen yok galiba kurumdan ... Bugün görüşen olmadı heralde hiç.
-
@denetcii Hocam milyon kere de arasak milyon tane de tweet atsak yok . Sonuç sıfır umurlarında bile değil
-
Arkadaşlar ben arıyorum ikinci çalmada açıyorlar numaramı kaydettiler heralde
Yine bir gelişme yokmuş. -
Nisan da açıklanır mı acaba
-
Arkadaşlar aradım açtılar.Gerçekten çok samimi cevap veriyorlar en ufak bir tersleme yok halimizden anlıyorlar.Bize gelen bir şey yok diyor bakan hanımın da açıklamasını görmüşsündür dedi.Yani bize , arkadaşlar liste hazır buyrun açıklayın dediklerinde yarım saate biz yükleriz dedi.Hidayet mercanın tweetini de sordum inanmayın dedi.Az çok biliyorsun her hafta ha bugün ha yarın diyorlar dedi.Şimdi liste nerede dedim biz onu anlamadık.Vallaha bizde anlamadık dedi.Sonuç olarak olay anlık bir şey buyrun açıklayın diyecekler yarım saate siteye yüklenecek.
-
@krtalprn bence haftaya açıklanır
-
@meçhulasker vallahi Aralık ortasından beri bunu duyuyorum ben iyimserliği bıraktım
-
Ptesiye kadar kesin açıklanacak diyen ve duyumunun arkasında olan arkadaş illa ki tekrar bir bilgi alma girişiminde bulunmuştur. Ismini hatırlamıyorum ama o arkadaş bir bilgi verse en azından duruma dair fena olmaz sanki
-
Gece gündüz açımlamamak için çalışıyorlar bence.
-
Keşke askere gitseydim
-
Dün açıklanaydı iyiydi sağlam gaza gelmiştik
-
@krtalprn duyumlardan ötürü değil bu kez hissediyorum