9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@drago haftaya il göçün mülakatı var zaten 1 haftada bitecek ertesi hafta da açıklarlar ise şaşırmam, sgk da o vakte belki açıklar
-
@meçhulasker arkadaşlar bu plan pek işlemedi galiba olsun sıkmayın canınızı. B planını açıklıyorum: SE LE NA SELENA SELENA
-
Arayabileceğimiz numarayı bilen varsa yazabilir mi tekrar
-
-
@meçhulasker bu önemli
-
-
Yok arkadaş yok. Ben hayatımda bu kadar tweet atmadım daha önce yok işte. Bildirim açtım bir şey paylaştıklarında vs hemen yazıyoruz vs eminim görüyorlar. Arkadaşlar sallamıyorlar bizi işte net. Yahu nasıl insanlar bunlar bir mülakat sonucu bu kadar zamanda açıklanmaz mı ? Boşuna uğraşmayın paşa gönülleri ne zaman isterse açıklayacaklar. Seçim yakın olsaydı şimdiye 11. Promosyon ilanı gelirdi
-
Gerçekten tweet atarak üzerlerinde bi baskı oluştururuz düşüncesiyle davrandık ama sanırım bi ise yaramıyo ben de en çok tweet atanlardan biriyim hala da atiyorum sonucta tweet atarak kaybedecek biseyim yok ama daha etkili biseyler düşünmeliyiz
-
@black, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@drago haftaya il göçün mülakatı var zaten 1 haftada bitecek ertesi hafta da açıklarlar ise şaşırmam, sgk da o vakte belki açıklar
Agzindan bal damliyo
-
@black belki ama dediğim gibi aynı anda açıklanmış bile olsalar ilgöçün resmi gvsleri bitmek üzere olacak
-
@kaldoraç ne yapacagiz hocam. Cumhurbaskanini tanimiyoruz ki uc bes insan sokup arayalim. Yok iste bimer cimer hak getire. Kendilerine faydasi yok. Sikayet edebilecegimiz bir merci yok. Bundan otesi dava acmak olur onunla kim ugrasacak, o daha karmasik bir is. Bir de eylem yapmak var ona da kim gidip katilacak tweeti zor attırıyoruz. Mecbur bekleyecegiz istem. Pasa gonulleri ne zaman isterse o zaman aciklanacak. Nisan mayis haziran! Hangisinde vicdana gelirlerse o zaman aciklanacak. Yaziklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Hakkımız haramdır onda şüphe yok da onu da takan kim.
-
Arkadaşlar diyelim ki görüyorlar ve umursamıyorlar ne yapabiliriz ki. Bu hesabı takibe alın elimizden geleni yapalım arkadaşlar. Onlar açıklamazsa yine açıklamasın. https://twitter.com/sgkdenetmenaday?s=09
-
Bu konuyla uzaktan yakından ilgisi olan her makamın bilgisi var, sonuçların açıklamadığına dair.
Cumhurbaşkanı dahil.Yazılan çizilen her şey görülüyor.
Gazetecilere, televizyonculara gelirsek, onlar ya iktidarın hoşuna gidecek ya da iktidarı zora sokabilecek haber peşindeler, kendi meşreplerince.
-
@budageceryahu ne yazık ki haber değeri taşımıyor. Bir kişi şu konuyu dillendirse 1600 adayın takdirini toplar, gönlünü fetheder. Yok yok yok!
-
Kpss çalışam
Güzel puan alam
Mülakata girem
Güzel geçti sanam
Bekleyem bekleyem
Çiğköfteci mi açam youtuber mı olam -
@kai-hitwatari Bakan bile bizi trollüyor hocam. Dediğin gibi hakkımız haram
-
- promosyon başlığı hep en başlarda, artık girmeyenler bile olayın farkında sıkılmışlardır. Ama yetkililerin yine umurlarında değiliz
-
@tudisiar İşe yarama konusunda benim şüphem yok bakan yazılanları görünce açıklama yaptı hatta muhabir sormadan bu konuda da çok sorular geliyor deyip kendisi gülerek çok yakında açıklayacağız dedi. Ancak yazdıklarımızı görüp bir baskı altında hissedeceklerini sanmıyorum yazan sayısı çok az bir baskı oluşturmaz. Gerçi benim asıl korkum konunun gündemde olmamasıydı ama bakan açıklama yaptığına göre bizim promosyonu unutmamışlar o bile umut verici.
-
Bence fox haber e yazalım güzel bir şekilde whatsapp ihbar hattına 50-60 kişi yazarsak haber yapabilirler
-
Arkadaşlar akşam devam edeceğim tweet atmaya. Üst üste atınca araya kaynıyor. Zaten çoğunluk sağlanamıyor. Önemli olan çok tweet atmak değil attığımız tweetlerin farkedilmesi.